Moda

Prigrlite svoje obline: 7 najboljih modela kupaćih kostima za svaki oblik i veličinu tela! (FOTO)

Izaberite pravilan kupaći kostim za:

1. Malu i ravnu pozadinu

Žene s malom i ravnom pozadinom ponekad bi volele da dodaju malo volumena svojoj pozadini, a na plaži to mogu da urade nošenjem kupaćih kostima, tj. bikini gaćica bogatog dezena. Dobar su izbor i modeli koji imaju razne dodatke i ukrase poput volana ili mašnica te drapirani ili naborani modeli. Svi će stvoriti iluziju punoće.

A post shared by Matteau (@matteau.swim) on

2. Eliminacija šlaufa

Retro bikiniji sjajni su za ovu namenu jer poravnavaju po mnogima najkritičniji predeo struka na kojima se stvaraju šlaufovi. Modeli s gaćicama visokog struka koji sežu iznad pupka obgrliće vaš struk i rešiti problem. Ako preferirate jednodelne kupaće, birajte modele koji su drapirani na području stomaka.

A post shared by Matteau (@matteau.swim) on

3. Široka ramena

Ženama sa širokim ramenima i leđima sjajno pristaju asimetrični jednodelni kupaći kostimi, posebno oni na jedno rame koji lome dekolte pa gornji deo tela vizualno čine nežnijim.

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

4. Male grudi

Za vizualno povećavanje malih grudi kupujte podstavljene modele, kupaće kostime s volanima na području grudi ili pak one s bogatim dezenom.

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

5. Kratke noge

Visoko sečeni jednodelni kupaći kostimi ili bikini s visoko sečenim gaćicama maksimalno će produžiti noge i vizuelno vas izdužiti bez nošenja štikli.

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

6. Velika pozadina i bedra

Pažnju usmerite na gornji deo tela odabirom jednodelnog kupaćeg kostima s dubokim V-izrezom. Nemojte da se stidite svojih oblina, nego ih obgrlite u sportskim kupaćim gaćicama koje daju dobru potporu guzi i bedrima.

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

7. Stomačić

Zaboravite na skrivanje stomaka i umesto toga izaberite kupaći kostim koji će na ženstven način prezentovati vaše obline. Tankini je sjajan izbor jer njegov gornji deo funkcioniše kao pravi mali steznik. Kombinujte gornji deo tamne boje s donjim delom življe boje. Tankini dobro pristaje svim ženama, a posebno ga vole trudnice. Jednodelni modeli tamnijih boja i klasičnog ili sportskog kroja najbolje će oblikovati vašu figuru.

(zadovoljna.hr)