Ljubav & Seks

Proleće 2018: Tri trendi jakne koje morate imati ove sezone

Nakon bobmer jakni, parki, balonera… ovog proleća u centru pažnje biće tri modela jakni, koje su večni klasici: teksas jakna, klasični sako i kožna jakna!

Zahvaljujući njima u svakom trenutku možete izgledati i elegantno i chic, a pravo su rešenje za sve modne nedoumice. I stoga su neizostavan deo gardeobera svake moderne dame!

Teksas jakna
Komad koji dolazi u bezbroj nijansi i krojeva, i traje večno.Teksas jaknu možete kombinovati uz gotovo sve što vam padne na pamet. Idealna je za ležerne dnevne kombinacije kojima želite udahnuti malo klasičnog buntovničkog duha i notu boho chica.

Klasični sako
Statement komad koji često vidimo na brojnim zvezdama i koji svaku kombinaciju podigne u sekundi. Klasični crni sako možete da kombinujete na bezbroj načina – uz jeans, crne cigaret pantalone, baggy pantalone ali i haljinu, mini suknju.

Crni, sivi i beli je idealan za večernje kombinacije i poslovne, dok su modeli u neon i veselim bojama sjajni za kafenisanja, svirke, koktel varijante na otvorenom.

Kožna jakna
Žene su odavno shvatile koliko vredi dobra kožna jakna. Komad koji je bio omiljen buntovnim marginalcima i motoristima na velika je vrata ušao u mainstream, a sigurni smo da status klasičnog statement komada neće nikada izgubiti.

(Cosmopolitan)