Astrologija

Pun mesec 21. maja: Osvetoljubivi Strelac svima sprema spletke i razočaranja!

Kako je Pun Mesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Proverite u horoskopu prema Mesečevim menama!

Uštap u istinoljubivom Strelcu, 21. maja otvoriće nam oči. Ugledaćemo široku sliku stvarnosti. U zavisnosti od toga da li ste sanjar ili realista, uštap će vas nadahnuti ili razočarati.

Vaga i Ovan blistaju kao učitelji i predavači, obnavljaju se na putovanju. Strelac i Blizanci u partnerskim vezama će potpunom iskrenošću poboljšati odnose ili ih potpuno redefinisati.

Lav i Vodolija strastveno se i sa velikim planovima posvećuju ljubavnoj vezi i osvajanjima, dok su Devica i Ribe spremni da budu potpuno iskreni prema sebi, pa premda u nekim stvarima razočarani, dobijaju novo nadahnuće za lični razvoj.

Škorpija, Bik, Rak i Jarac spremni su da prekorače svoje duhovne i ideološke granice. Uživaće u povezivanju sa novim ljudima i novim idejama.

Druga četvrtina u Ribama, 29. maja, poziva nas da budemo tihi i smireni, da posmatramo svoj unutrašnji svet. Trebalo bi manje da pričamo, a više slušamo, što posebno važi za Blizance i Vagu.

Dopustimo da nas obnavljaju unutrašnje vode bića, osećanja i mašta. Stvarna voda tople kupke ili sauna preporodiće nas, posebno Škorpiju, Raka i Ribe. Negujmo odnose sa onima koje volimo, a Devica, Jarac i Bik mogli bi da smekšaju svoje srce i hrabro pokažu ljubav.

Mladi mesec u Blizancima 5. juna nudi nam primamljive intelektualne izazove. Sa svih strana dolaze nove informacije, mogućnost učenja i putovanja, pa i zanimljiva poznanstva.

Blizanci, Vaga i Vodolija, lepršavi kreativci u povezivanju informacija i ljudi, naći će se u središtu društvenog života. Ovan i Lav dobijaju priznanja za svoje znanje. Dobrim vezama će unaprediti ostvarenje ciljeva.

Ribe, Strelac i Devica spremni su za novo „brendiranje“, preispituju i osvežavaju poruke koje šalju o sebi i svom poslu, dok Rak i Škorpija nadahnuto pomažu drugima zahvaljujući svom znanju i intuiciji.

(stil, foto: thinkstock)