Uncategorized

REŠIO JE DA OSTAVI SUPRUGU I NAPISAO JOJ JE PISMO: Ovakvom odgovoru se uopšte nije nadao!

Jedan neimenovani muškarac, očigledno frustriran nezainteresovanošću svoje supruge, čvrsto je odlučio da je napusti i da se razvede od nje. Napisao joj je jedno pismo u kojem je opisao zašto je nesrećan i zašto je odlučio da je napusti. Ipak, kroz par dana dobio je njen odgovor koji ga je totalno šokirao i dobro uzdrmao…

„Draga ženo,

Pišem ovo pismo da te obavestim da te ostavljam zauvek. Bio sam dobar suprug sedam godina, ali ništa nisam dobijao zauzvrat. Poslednje dve nedelje su bile naročito užasne. Kap, koja je prelila čašu, bio je poziv tvog šefa, koji je saopštio da si dala otkaz na poslu.

Prošle nedelje vratila si se kući i nisi ni primetila da sam se ošišao drugačije nego inače, pripremio ti tvoj omiljeni obrok za večeru, i čak sam obuo nove svilene gaće. Ti si sve pojela za dva minuta, odgledala svoju „sapunicu“ i odmah otišla na spavanje. Odavno nisam čuo da govoriš da me voliš, ne želis ništa da radiš što vezuje muža i ženu. Ili se viđas sa nekim, ili me više ne voliš. Bilo kako bilo, ja te ostavljam!Tvoj bivši suprug.
P.S. Čak i ne pokušavaj da me pronađeš. Ja sam se sa tvojom sestrom preselio u Zapadnu Virdžiniju, zauvek. Ćao!“

Ženin odgovor:

„Dragi bivši supruže,

Odavno me ništa tako nije obradovalo, kao tvoje pismo. U pravu si, u braku smo sedam godina. Šta kažeš – dobar suprug? Ha, ha, daleko si od toga, daleko… „Sapunice“ gledam, jer mi je dosadilo tvoje stalno kukanje. Uostalom, poslednje vreme ni to nije pomagalo.
Primetila sam tvoju novu frizuru prošle nedelje, i sve što sam htela reći je bilo: „Izgledaš kao neka baba!“ Pošto je moja mama mene učila da govorim dobre stvari, ili ćutim, opredelila sam se za drugo.
A kad si pripremio moje omiljeno jelo, ti si sigurno mene pomešao sa mojom sestrom, jer već sedam godina ne jedem svinjsko meso. Uzgred, o tvojim novim svilenim gaćama… Primetila sam, ali nisam imala nikakav komentar, kada sam ugledala da na njima još uvek visi etiketa sa cenom 49,99 $. Verovatno je slučajnost, ali baš tog jutra, moja sestra je od mene pozajmila 50 $… Bez obzira na sve, još sam te volela, i mislila da ćemo rešiti sve naše nesuglasice. Zato, kada sam dobila na lotou10 miliona dolara, dala sam otkaz na poslu i kupila sam dve karte do Jamajke. Ali, vrativši se kući, pronašla sam tvoje pismo. Pa, šta reći, ništa se ne dešava bez razloga…
Nadam se da ćeš biti srećan u svom novom životu. Moj advokat je rekao da zahvaljujući tvom pismu, nećeš izvući od mene ni paru. Tako da… Ćao!

Tvoja bivša žena, bogata i slobodna!

P.S. Ne znam, da li sam pričala nekad, ali moja sestra Karla na rođenju je bila Karlo… Lep dan želim!“

(webtribune)