Astrologija

Ribe šalu, Škorpija laž: Stvari koje horoskopski znaci ne tolerišu!

Svaki znak reaguje drugačije, nešto što je za Lava ok, za Bblizanca je jako uvredljivo. Zato je uvek dobro znati kakvu vrstu ponašanja određeni znaci ne tolerišu ni malo.

Stvari koje ni pod kojim okolnostima ne smete činiti kod ovih horoskopskih znaka:

Ovan

Ne provocirajte ih. Uglavnom imaju jako kratk fitilj, agresivni su i impulsivni. Plus, fizički su jako snažni, uvek su u top formi i vrlo je verovatno da će vas dobro isprašiti ako ne znate da procenite kada je dosta.

Bik

Ne kradite im hranu.Bikovi vole da podele svoju hranu sa vama, posebno ako su je sami pripremili. Ali ako im kradete hranu, biće više nego uvređeni, pašćete u njihovim očima i izgubićete njihovo poštovanje.

Blizanci

Ne prekidajte ih kad pričaju.Blizanci su uvek raspoloženi za komunikaciju i ako ih prekidate oni to doživljavaju kao da ste im uskratili pravo na disanje. Oni ne mogu opstati ako im uskratite pravo da izražavaju svoje mišljenje o svakoj mogućoj temi.

Rak

Ne kritikujte ih.Rakovi umeju biti jako nesigurni, ako im uputite konstruktivnu krituku, to je isto kao da ste ih šutnuli u stomak. Pa i to bi ih manje bolelo nego same upućene reči kritike.

Lav

Ne pokušavajte da im ukradete mesto.Lavovi vole da budu u centru pažnje i dobro se snalaze u ulozi vođe, tako da ukoliko pokušavate da se takmičite, automatski ste završili priču sa njima. Budući da je ekstremno komplikovano ubediti Lava da vam oprosti.

Devica

Ne nadmećite se sa njima. Ukoliko istaknete da je nešto što je Devica uradila ili rekla bilo netačno ili neispravno, upotrebiće sve svoje istraživačke i analitičke sposobnosti da dokaže da je bila u pravu. Neće ih biti briga koliko će to dugo trajati, potrošiće nenormalno vreme samo da dokaže da vi niste bili u pravu i da je njeno mišljenje uvek najtačnije.

Vaga

Ne forsirajte ih. Vage ne vole suočavanje i raspravu, a povrh svega ne vole kada ih neko forsira da donesu odluku istog momenta. Ukoliko pokušate da izvedete bilo šta što uključuje jednu od ovih stvari možete prouzrokovati Vagu da napravi haos. Verujte, nisu ni malo slatke.

Škorpija

Ne lažite ih. Škorpije su intenzivne, strastvene osobe koje ne praštaju laži i ne tolerišu lažove. Ukoliko lažete jednu Škorpiju, upašćete u ozbiljnu zamku i napravićete sebi pakao od života.

Strelac

Ne vezujte ih.Strelac ima konstantnu potrebu da se oseća slobodno, kako fizički, tako i emotivno. Ukoliko im mnogo tražite ili pokušavate da ih sprečite da idu negde, ekspodiraće.

Jarac

Ne folirajte ih.Jarčevi su iskreni i direktni, kada im se neko folira i glumi prijatelja, to može dovesti do momentalnog prekida svakog oblika prijateljstva. Njihove želje za druženjem sa vama će u potpunosti iščeznuti.

Vodolija

Ne pokušavajte da ih promenite. Vodolije su jedinstvene osobe koje vole da prate ritam neke svoje unutrašnje melodije, ukoliko pokušavate da menjate njihovu melodiju, okomiće se na vas i proganjaće vas zauvek.

Ribe

Ne izvodite neslane šale. Ribe su jako senztivne osobe i ukoliko ih ismevate na ružan način, pokrenućete emotivnu lavinu u njima koju nećete moći niti da zaustavite, niti da podnesete.

(cosmopolitan.rs)