CELEBRITY

Sada imaju MILIONE: Kim i Kloi prekršile zakon!

Kim Kardašijan nedavno je otvoreno govorila o tome kako je, dok je još bila tinejdžerka, prekršila zakon sa svojom sestrom Kloi Kardašijan. Naime, njih dve su pre nekoliko godina ukrale naočare iz prodavnice Dior.

– Bile smo na Havajima i videle smo prodavnicu Kristijana Diora, niko nije radio unutra. Činilo se kao da smo u divljini, prodavnica se činila napuštenom – govorila je Kim kroz smeh dodavši da je Kloi imala veliku želju da dobije Diorove naočare pa ih je uzela i izašla iz prodavnice. 

Iako su sestre prekršile zakon, Kim je samo govorila koliko su joj se svidele naočare koje su ukrale.

– Naočare su bile odlične, toliko su nam se svidele da ih još čuvamo. Preslatke su – rekla je Kim za stranicu “Bustle”.

Kim ističe da joj je to iskustvo veoma smešno te da smatra da je osoba koja je bila zadužena da radi, tog dana verovatno otišla u toalet dok su njih dve krale.

Ovo nije prvi put da su sestre Kardašijan otvoreno pričale o svojoj burnoj prošlosti te su pre nekoliko meseci otkrile da su zajedno eksperimentisale sa nedozvoljenim supstancama.

– Svaki put kad uzmem ekstazi, uradim nešto novo. Kada sam se prvi put udavala bila sam na ekstaziju, a drugi put sam snimila eksplicitni video-materijal. Čini se da se samo loše stvari dešavaju kada ga uzmem – rekla je Kim kroz smeh.

(Superzena.b92)