Ljubav & Seks

Sakupili smo na jedno mesto sve one male navike koje definitivno uništavaju seks

Sensual women body shape silhouette

Ponekad u želji da postanemo “majstori” seksa, napravimo neke pogrešne postupke… Ponekad preteramo i ponašamo se neprirodno i veštački, i zapravo odbijamo partnera, umesto da ga privučemo. 

Možda mislite da će neke od ovih stvari uzbuditi vašeg partnera, ali će u stvari imati kontraefekat. Hajde da prelistamo o čemu je reč.

1. Stenjanje

Poželjno je da se čujete i pokažete i glasom šta vam prija, a šta ne, ali ako ono postane napadno i preterano, možete ostaviti partnera u čudu i zbunjenog. Zlatna sredina je uvek najbolja.

2. Mašta

Ukoliko nemate nikakvu ideju niti inicijativu, budite sigurni da će partner biti razočaran. Malo originalnosti može samo da bude korisno.

3. Zubi

Loš oralni seks? Ako pitate muškarce, to je svaki u kome oseti slučajni ugriz ili “grebanje” zubima… Ne zaboravite da je penis ipak veoma osetljiv deo tela.

4. Bradavice

Muškarcima bradavice nisu erogena zona, i grickanje i lizanje istih nimalo im ne prija. Ztao to radije preskočite.

5. Izrazito jak stisak penisa 

Ne, to ih neće uzbuditi, ali će im zato pričiniti trenutnu i intezivnu bol.

6. Lizanje

Lizanje? Da, ono je poželjno s vremena na vreme, ali svako preterivanje doprineće da partneru to samo “ogadite” na izvestan način.

7. Gluma

Glumljenje orgazma i uživanja je najveća uvreda za partnera, ali i za vas same… Budite otvorene i iskrane, i ako nešto ne štima, poradite na tome. U suprotnom –  kako očekujete da budete zadovoljne igrom u krevetu?

(lepotaizdravlje.rs)