Ljubav & Seks

Sami ste i nije vam jasno zašto? Ovim stvarima terate svakog dobrog muškarca od sebe

Postoje neke specifične stvari kojima devojke odbijaju muškarce od sebe, a da toga nisu ni svesne. U nastavku otkrijte da li i vi radite takve stvari i kako da ih promenite na vreme ako ne želite zauvek da ostati same:

Pokušavate da promenite muškarce

Mnoge žene ulaze u vezu očekujući da će moći da promeni sve sitnice koje im smetaju na partneru. No upravo im se to često obije o glavu. Kada je muškarac prisiljen da se odrekne stvari koje ga vesele i da menja svoj karakter radi žene, može zaključiti da mu je bolje bez nje.

Ne hvatajte se za svaku sitnicu i pokušajte obuzdati svoje emocije. Muškarci su obično direktni i njihovi postupci nemaju skrivene namere, a analiziranjem svake njegove rečenice samo ćete ga izludeti i oterati od sebe.

Uskačete u krevet već na prvom dejtu

Iako zvuči neverovatno, muškarci ne žele seks na prvom dejtu sa devojkom s kojom planiraju ozbiljnu vezu. Ako ga odvučete u krevet već nakon prvog zajedničkog pića, neće vas smatrati materijalom za devojku. Devojka koja odlazi samo s poljupcem za laku noć i ostavlja ga da čeka, muškarcu će biti puno zanimljivija.

Niste verne

Očigledno je zašto bi nešto ovakvo oteralo muškarca od vas, no to se ne odnosi samo na sam čin prevare. Ako vam je flert omiljeni hobi od kog ne odustajete čak ni kad ste zauzete, muškarac će se osećati nesigurno i teško da će ijedna vaša veza potrajati dugo.

Izvor: index.hr