CELEBRITY

Saveti i tajne savršenog braka poznatih parova koje smo odmah usvojili

Recept za srećnu vezu ili brak nažalost ne postoji, no nije naodmet poslušati savete onih koji izgledaju kao da, po tom pitanju, znaju šta rade.

U nastavku donosimo bračne savete omiljenih holivudskih parova koje se definitivno isplati poslušati.

Mišel i Barak Obama

Bivši predsednik SAD-a i njegova supruga u braku su već 25 godina i prošli su kroz mnoge krize koje su, kako Mišel smatra, lako prebrodili iz vrlo jednostavnog razloga.

„Moj muž je i moj životni „saigrač“ i ako želimo pobediti u toj igri, moramo jedno drugog podržavati i osnaživati“, otkrila je voditeljki Gejl King u intervjuu na ovogodišnjem Essence Festivalu.

Vil Smit i Džada Pinket Smit

Savet Smitovih koji su zajedno već 20 godini je vrlo jednostavan i donekle očekivan. Glumac koji često za sebe „skromno“ izjavljuje da je jako dobar u krevetu, smatra da je upravo dobar seks tajna njihove dugovečnosti, a ističe i dobru komunikaciju.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

Glumački par često u intervjuima ističe kako su oni i najbolji prijatelji jer poveravaju jedno drugom sve i stalno se smeju. Na društvenim mrežama se obožavaju šaliti na račun jedno drugog pa zasmejavaju i svoje pratioce.

„Bili smo prijatelji dve godine pre nego što smo započeli vezu, a nastavili smo se tako odnositi jedno prema drugom i u vezi i kasnije u  braku“, izjavila je Blejk u velikom intervjuu za časopis Glamour 2017. godine.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik

Sara i Metju su braku su već 22 godine i zajedno imaju troje dece.

„Mislim da je za srećan brak najvažnije znati nositi se sa promenama. Ljudi se godinama menjaju jer im se menjaju potrebe i važno je prihvatiti te promene kod partnera. Meni je pomoglo i to što sam jako zaljubljena u svog muža“, izjavila je glumica za People 2018. godine. „Ponekad me živcira, ali to našu vezu čini zanimljivom. Sigurna sam da i ja njega često živciram“, dodala je.

Dejvid i Viktorija Bekam

Bekamovi su 2019. godine proslavili 20. godišnjicu braka, a i dalje izgledaju zaljubljeni kao i prvog dana.

„Dejvid je moja najveća podrška u životu“ rekla je Viktorija 2015. godine tokom preuzimanja nagrade časopisa Glamour za ženu godine. U jednom intervjuu otkrila je i da podjednako odrađuju kućne poslove i obaveze sa decom.

(index.hr)