Moda

Saveti stilista: Ovih 5 pari cipela bi trebalo da ima svaka žena!

Evo šta kažu stilisti, kojih pet modela obuće bi svaka žena trebalo da ima.

Dobar, udoban par crnih kožnih salonki je… kao najbolja drugarica. Nikad vas neće izneveriti, i možete da računate na njih, kao „keca iz rukava“ i za ozbiljan sastanak na poslu, i za prvu večeru sa roditeljima čoveka vašeg života.

Da li su dovoljne? Pa… ne. Čak i najrazumnije žene „moraju“ da imaju bar još nekoliko pari. Evo šta kažu stilisti, koji modeli cipela su odlična baza oko koje možete da izgradite svoj stil.

Klasične crne salonke

Ako već nemate par koji vam stoji kao saliven, u kojem možete da skočite u mestu i da vas ništa ne zaboli… Počnite da tražite takve salonke. Kožne, udobne, što jednostavnije to bolje.

Prevrnuta koža nije najbolji izbor, pošto je osetljivija od obične. I imajte u vidu da ovo nije par na kojem možete mnogo da uštedite.

Bolje je da sačekate i skupite dovoljno novca, da možete da izaberete kvalitetan model u kojem ćete se osećati savršeno. Nemojte da vam bude žao para, pošto ćete dobre kožne salonke, uz malo „održavanja“ u vidu redovnog čišćenja i menjanja flekica, nositi godinama.

Salonke u boji kože sa stabilnom, udobnom petom

Salonke koje odgovaraju tonu vaše kože su odličan izbor za svaki dan. Možete ih nositi na posao, ali i u svečanijim prilikama, a svaku vašu odevnu kombinaciju će „podići“. Lako se kombinuju uz tamniju garderobu, jarke boje i materijale sa printom.

Sandale sa tankim kaišićima

Još jedan model koji ne izlazi iz mode. Seksi su, na diskretan način, i odlično se kombinuju uz formalniju garderobu, ali i uz farmerke i belu majicu, za večernji izlazak. Pošto imaju samo tanke kaišiće, vizuelno će izdužiti figuru, što ih čini odličnim izborom i za suknje i haljine midi dužine koje se nose ovog leta.

Par u nekoj jarkoj boji

Odaberite jedan par u svojoj omiljenoj boji, i nosite ih svaki put kad poželite da se razvedrite ili osvežite odevnu kombinaciju neočekivanim detaljem.

Par sa nekim „divljim“ detaljem

Čak i ako ne volite animal print, nije loše da imate jedan par kožnih sandala sa ovakvim dezenom. Imajte u vidu da se animal print generalno kombinuje jako dobro, naročito ako je u pitanju „zmijska koža“ u sivoj ili bež varijanti. Nikad niste imali takve? Pa, evo razloga da probate ove sezone nešto novo! Možda vam se dopadne, ne možete unapred da znate.

(Mondo.rs)