Moda

Savršena kombinacija: Kupaći i suknja

S obzirom da nam je ova sezona donela veliki povratak jednodelnih kupaćih kostima, kao i pregršt zanimljiv modela, oduševljeni smo kako se savršeno neki od njih kombinuju sa suknjama!

Iako je na vašoj letnjoj escape destinaciji sasvim uobičajeno da ulicama grada prošetate u gornjem delu bikinija i skunji, to bi pri povratku sa odmora ipak bilo too much.

No, ako ste onih koji tokom vrelih letnjih meseci iznad svega cene komociju, onda ćete verovatno oberučke prigrliti ovaj komforan, ali i šik trend.

Top modeli jednodelnih kupaćih u kombinaciji sa suknjom čine ubedljivo najbolji letnji duo, koji direktno sa bazena možete prošetati ulicama. Stil nadogradite sa par jednostavnih detalja poput ogrlice i šešira.

Ako ste se odvažili do te mere, jer zaista je vrelo i manajk odeće je više nego poželjan, pa nemate problem sa tim da sednete u kafić noseći mesto majice samo gornji deo bikinija, mi vam ipak preporučujemo alternativu. Birajte one ne tako uobičajene modele, koji izgledaju poput interesantno iskrojenog letnjeg topa. Izgledaćete podjednako izazovno na bazenu, koliko i u gradu.

Poput bikinija interesantnog kroja, mada je zapravo u pitanju jednodelni kupaći. I što nam se najviše dopada ne izgleda ni kao ni jedno, ni kao drugo, već poput zanimljivog topa.

Poare suknja za plažu visokog struka i elegantan model kupaćeg u sličnoj nijansi, sve što vam treba uz ovu kombinaciju jeste dobar par sunačanih naočara, detalj poput narukvice i japanke.

Apsolutno savršena. Suknja, sama kombinacija, kao i izbor jednodelnog kupaćeg kostima i na kraju šešir za celokupni utisak letnje dive.

Ako nemate smelosti da se u gradu pojavite u kupaćem ili bikiniju, a cenite letnje maksimalno razgolićavanje probajte sa nekim od interesantnih mini top modela koji se odlično uklapaju sa modelima suknji viskog struka krojenih u krug.

(Super žena, foto: splash)