Muškarci

Saznajte i primenite: Muškarci, evo gde grešite u vezi

Thinking things over

Veze, zapravo, ne bi trebalo da budu komplikovane, gospodo. Pa ipak, postoje greške koje muškarci uporno ponavljaju, idući iz veze u vezu, sve dok ne zapadnu u „sve su žene iste“ fazu i time se, konačno, ukopaju za sva vremena.

Ne pravite ljubomorne scene.

Kao posledica emotivne nesigurnosti rađa se ljubomora. Pokušajte da iskontrolišete takvo osećanje, jer ono remeti i najskladniji odnos.

Ne terajte je da bira između vas i najbližih.

Ukoliko vas njena porodica ili prijatelji ne vole, ne terajte je da bira između vas i njih. Recite joj lepu reč za njene, ona će im sigurno preneti vaše mišljenje, što može uticati da i oni promene svoje o vama.

Uzdržite se od flerta.

Nemojte da se nadate da joj je promaklo kada ste u prolazu odmerili atraktivnu devojku. Kada ste u njenom društvu uzdršite se od flerta, jer će pomisliti da niste spremni za ozbiljnu vezu.

Ne budite slabić.

Žene vole emotivne, nežne, pažljive, strpljive muškarce, ali ne i slabiće, koji prave patetične scene. Nastojte da i najteže trenutke u životu podnesete snažno i dostojanstveno.
Ne pričajte o bivšim devojkama. Dame ne vole da pričate o bivšim devojakama, čak ni ružne stvari, jer će misliti da ćete tako i o njoj da mislite ako raskinete.

Dalje od mame.

Izbegavajte preteranu bliskost sa majkom dok ste u ozbiljnoj vezi, jer će je vaša partnerka shvatiti kao konkurenciju.
Izaberite adekvatan hobi. Nastojte da vam hobi ne bude sakupljanje recimo konzervi od piva, jer nećete ostaviti dobar utisak.

Ne delite komplimente njenim drugaricama

Drugarica vaše partnerke je baš slatka i seksi, ali to ne spominjite svojoj dragoj. Iako ste ustvari imali na umu da tu lepoticu upoznate sa nekim od svijih prijatelja, bićete pogrešno shvaćeni.

Budite dosledni.

Muškarci ponekad jednog dana pričaju o vezi i budućnosti, a onda nestanu bez traga. I u današnje vreme izreka „daleko od očiju, daleko od srca“ možda je tačnija nego ikada pre.

Ali nikad ne bi trebalo da zaboravite da se, kad je o ljubavi reč, „igrate“ osećanjima drugog ljudskog bića. Ako vam se dopada, recite joj to. Ako vam se ne dopada – recite joj i to. Pravi muškarac nikad neće dozvoliti da se žena „oklizne“ ako on neće biti tu da je pridrži.

(Srećna Žena)