Astrologija

SAZNAJTE PRVI: Precizan nedeljni horoskop do 10. aprila

Oktrivamo šta vas čeka u ljubavi i na poslu, a i kakvo će vam biti zdravlje u narednih sedam dana:

 

 

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Dobićete neverovatnu ponudu za nov, unosan posao, na šta ukazuje trigon planeta iz Ovna i Strelca. Za sada ste još u fazi pregovora i planiranja. Ne zalećite se, sačekajte sa konačnom odlukom dok dobro ne pruočite sve dobre i loše strane ponude. Slobodne trenutke iskoristite za bavljenje hobijem. Lepo ćete se osećati i povratiti veru u svoje psihofizičke sposobnosti.
Ljubav – Ove nedelje u vaš život mogao bi da ušeta neki Lav koji će vas osvojiti na prvi pogled. Uživaćete u izlascima, druženju i šetnjama u prirodi. A kad zanos prođe, sve će vam izgledati kao divan san.
Zdravlje – Mogući su problemi vezani za ishranu. Izbegavajte suviše restriktivne dijete.

 

 

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Planirate nove početke. Intuicija vam govori da ste na pragu velikih ostvarenja, a vi u nju verujete. Ipak, pripremite se i za prolazne poslovne probleme. Srećom, uz malo truda i pomoć sa strane uspećete da se izborite sa teškoćama. Ušli ste u povoljniji period, pa će vam se ukazati šansa da nešto i zaradite. Uspeh neće izostati. Ne preterujte sa poslom.
Ljubav – Nova veza je na pomolu. Zahvaljujući spletu srećnih okolnosti upoznaćete osobu kao stvorenu za vas. Potrudite se da je osvojite i zadržite.
Zdravlje – Osećate se iscrpljeno, jer ste se preforsirali na poslu. Više se odmarajte.

 

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete očekivati uspeh. U protivnom, mogući su gubici i nerviranja. Donećete neku važnu odluku koja iz korena menja način života. Trebalo je da prođe dosta vremena da se to dogodi, a sada rešavate da nevoljama okrenete leđa. Strah od promena postoji, ali morate malo i da rizikujete. Samo tako ćete uspeti i biti srećni, a možda i bogati.
Ljubav – Neka osoba u znaku Škorpije će ovih dana okupirati sve vaše misli. Bićete spremni da pređete preko svih njenih mana, posebno preko ljubomore i sitnih laži. Bacate joj se u zagrljaj.
Zdravlje – Osluškujte svoje telo, ne zanemarujte zdravlje.

 

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Zadovoljno trljate ruke i brojite pare. Isplatilo se ono u šta ste ulagali. Prebrodili ste finansijske probleme i sada možete da se opustite. Period ubiranja lovorika na poslovnom planu za vas tek počinje. Potrudite se da sa saradnicima izgradite dobre odnose. Nema razloga da sumnjate u nečiju odanost. Pravite planove za buduće projekte. Pazite da sebi ne natovarite previše posla.
Ljubav – Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Partner uvek nešto zabrlja, a vi se pitate šta je time hteo da vam poruči. Možda to čini namerno samo da bi razbio monotoniju u vezi?
Zdravlje – Obuzdajte apetit, ne preterujte sa gurmanskom hranom i slatišima.

 

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Ovaj period protiče u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem. Podjednako vam je stalo da zadovoljite i sujetu i napunite džepove. Potrudite se da napravite ravnotežu između privatnog života i posla. Preuzeli ste na sebe previše obaveza i to vas dodatno opterećuje. Perfekcionizam je potreban, ali često i poguban. Dok brinete o detaljima pazite da ne napravite neku krupnu grešku.
Ljubav – Partner očekuje vašu podršku i poštovanje, a vi ste previše umorni da biste imali vremena za njega. Ako ste sami, moguće je da srodnu dušu nađete u poslovnom okruženju. Prepustite se emocijama.
Zdravlje – Mogući problemi sa organima za varenje zbog pojačane nervoze.

 

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Posao se odvija više nego povoljno. Sudbina vam je naklonjena. Postižete neočekivani uspeh, što godi svakoj, pa i vašoj sujeti. Zadovoljni ste postignutim. Konkretan dokaz za to je novac koji pristiže. Tokom ovog perioda izbegavajte ulaganja i okrenite se sigurnijim izvorima zarade. Nemate razloga da budete nesigurni. Situaciju držite pod kontrolom, pa se potrudite da tako i ostane.
Ljubav – Puno lepih i nezaboravnih trenutaka provodite sa Strelcem. Susret je karmički, a vi u stanju prave euforije. Prosto da ne poverujete.
Zdravlje – Ako ste bili bolesni, sledi oporavak. Slabe tačke organizma su srce i jetra.

 

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Pod uslovom da munjevito delujete, uspećete. Šansa prolazi tolikom brzinom da je morate uhvatiti u letu. Kreirate sudbinu oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Srećne okolnosti vam idu naruku, pa ste zadovoljni. Ne budite tvrdoglavi, dovoljno je da budete samo malo oprezniji nego inače. Iako morate da radite više stvari u isto vreme, uspećete da sve završite na vreme.
Ljubav – Sa partnerom ste u čvrstoj i stabilnoj vezi. Niko vas ne može razdvojiti. Ako ste sami, moguća strasna veza sa osobom u znaku Ovna. Prihvatite izazov.
Zdravlje – Čuvajte se povreda. Mogući su napadi glavobolje.

horoskop
ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Niste baš raspoloženi za rad. Već dugo ste u fazi stagnacije, što je počelo da vas zabrinjava. Ne dozvolite da depresija prevlada, nego zasucite rukave i aktivirajte se. Promene kroz koje prolazite samo su normalan sled okolnosti. Možda su nagle, ali tako je kako je. Zaboravite na kolebljivost i nervozu i strpljivo ispunjavajte zacrtane planove. Uskoro stiže bolji period.
Ljubav – Jedna bezazlena svađa mogla bi da naruši harmoniju u vezi. Ne igrajte se partnerovim strpljenjem – nije ni on od kamena. Ako ste sami, očekujte fatalan susret sa Škorpijom ili Ovnom.
Zdravlje – Izbegavajte sedative, cigarete i alkohol. Mogući problemi sa bubrezima.

 

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Odličan period za potpisivanje ugovora i započinjanje novih poslova. Ukoliko se bavite trgovinom, očekujte dobru zaradu. Uz podršku saradnika odlučujete se za nov put kojim trasirate budućnost. Želite da uspete ne birajući sredstva. Vodite računa o tome šta kome pričate. Pazite da ne budete uhvaćeni u laži. Pripremite se za svakojaka iznenađenja.
Ljubav – Veoma ste komunikativni i spremni za novu vezu. Moguća nova ljubav osobom u znaku Bika ili Blizanaca. Ako imate više udvarača, bićete u dilemi za koga da se opredelite.
Zdravlje – Problemi su za vama. Sada se oporavljate i činite sve da posledice budu minimalne.

 

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Vlastitim zalaganjem ostvarićete zapanjujući uspeh. Nudi vam se unapređenje u svim društvenim delatnostima, politici i nauci. Novčani dobitak. Naredna nedelja je u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije. Biće od svega po malo, a dosade najmanje. Potrudite se da pronađete malo vremena i za odmor. Pošto je nervni sistem ugrožen, prijaće vam fizička aktivnost. Manje pričajte!
Ljubav – Ne znate za koga da se odlučite – vatrenog Lava ili nežnog Raka. Oni koju su u dugim vezama ili braku, biće u iskušenju da započnu paralalnu vezu.
Zdravlje – Mogući su problemi sa žučnom kesom kao i pojačana nervoza.

 

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Inertni ste, skloni da više pričate nego što radite. Jedan od razloga je taj što vam se posao kojim se bavite ne dopada. Maštate o nečem primamljivijem. Dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim. Nekonvencionalni ste i originalni. Samo pravi prijatelji i dobra atmosfera mogu biti adekvatan lek za vaše frustracije. Pa kad je tako, preduzmite nešto. Potražite društvo koje vam odgovara.
Ljubav – Potrudite se da izgladite odnose sa voljenom osobom. Da li ste primetili koliko ste se u poslednje vreme udaljili? Ako nastavite ovim tempom, biće nevolje.
Zdravlje – Suočite se sa problemima i strahovima koji vas okupiraju.

 

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Maksimalno se trudite da svaki posao obavite na najbolji način i nervirate se kada vidite da se vaše kolege ne ponašaju odgovorno. Ako se takva situacija nastavi, pokušajte da izdejstvujete posao koji ćete moći da obavljate sami, jer ćete samo tako naći mir. U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Jedino strah od finansijskog gubitka mogao bi da vam pokvari dobro raspoloženje.
Ljubav – Na nov način pristupate ljubavi. Shvatili ste da nema potrebe da se opterećujete nevažnim sitnicama. Okolnosti su vam naklonjene. Iskoristite ih.
Zdravlje – Mogući problemi sa hormonima.

(novosti, ASTROLOG Mihailo Čukić)