CELEBRITY

Selena Gomez i Džastin Biber fotografijom na Instagramu napokon potvrdili vezu (FOTO)

Iako još od jeseni znamo da su Selena Gomez i Justin Bieber ponovno par, čekali smo da svoju vezu potvrde i na Instagramu.

A to se sada napokon i desilo. Pevačica je na društvenoj mreži čestitala svom dečku rođendan na suptilan, ali i presladak način, a iako na prvi pogled na fotki verojatno nećete uočiti Bibera, kada se dobro zagledate, videćete ga.

“1. marta 1994. godine rodio se neko koga znam i ko je super kul,” napisala je Selena uz objavu na kojoj leži i smeje se dok preko lica ima polaroid fotografiju sebe i Justina dok se ljube. Iako svog dečka nije označila, to nije bilo ni potrebno jer ne treba da budete detektiv da biste otkrili da je Biber istog dana proslavio svoj 24. rođendan.

Par je mesecima uspešno izbegavao paparace i jedno drugo nisu spominjali ni u intervjuima ni na društvenim mrežama, a tek su nedavno procurile njihove prve zajedničke fotke i to s romantičnog dejta za Dan zaljubljenih.

Iako se neko vreme šuškalo da su ponovno raskinuli, golupčići su viđeni u jednom hotelu na Beverli Hillsu gde celo vreme nisu skidali ruke jedno s drugog.

Selena i Džastin prvi put su viđeni zajedno davne 2010. godine, kada su oboje još bili tinejdžeri, a njihovu vezu obiležili su brojni raskidi. Ali nakon što je Selena raskinula 10-mesečnu vezu s pevačem The Weekndom, našla se ponovno u zagrljaju svog bivšeg dečka i prve ljubavi.

(Index Rouge)