CELEBRITY

Slavni par raznežio sve: Viktorija i Dejvid Bekam na romantičan način čestitali jedno drugom 20. godišnjicu!

Pre 20 godina, 4. jula 1999. godine, Viktorija i Dejvid Bekam izrekli su jedno drugom sudbonosno “da” pred porodicom i bliskim prijateljima, na intimnoj ceremoniji… u dvorcu, sa krunama, tronom, Vera Vang venčanicom, usklađenim ljubičastim outfitima na svadbenom slavlju i ugovorom sa časopisom OK od navodno milion funti za prava na njihove fotografije.

Nakon 20 godina i četvoro dece, njihova ljubav je i dalje jaka, uprkos povremenim glasinama o razvodu koje su se svaki put pokazale neistinitim, a osim što prkose holivudskim standardima, Dejvidi Viktorijai dalje važe za jedan od najlepših i najstilizovanijih celebrity parova.

Na njihove najbolje stilske trenutke sada nas je podsetila i Viktorija koja je Dejvid učestitala godišnjicu videom na Instagramu u kojem se prisetila nekih od njihovih najlegendarnijih outfita, uključujući i one sa venčanja.

– Danas slavimo 20. godišnjicu. Volim te puno. Poljubac – napisala je Viktorija pored videa i označila Dejvida.

On joj je takođe čestitao godišnjicu na Instagramu uz galeriju zajedničkih fotki od kojih na jednoj poziraju i sa svojom decom.

– Pogledaj šta smo sve stvorili. Puno te volim – napisao je fudbaler svojoj supruzi na društvenoj mreži.

Podsetimo, Dejvid i Viktorija zajedno imaju trojicu sinova i jednu ćerku, 20-godišnjeg Bruklina, 16-godišnjeg Romea, 14-godišnjeg Kruza i sedmogodišnju Harper Seven.

(Index.hr)