Dijete

Sprečite gomilanje sala na stomaku: Čudo od soka, za 10 dana sužava struk! (RECEPT)

Svi mi želimo da imamo zdravo i čvrsto telo. Dakle, ako ste dobili na težini, trebali bi delovati što brže moguće i rešiti to pre nego što se salo počne nakupljati na vašem telu.

Međutim, svi znamo da gubitak težine nije jednostavan zadatak. Pa, evo nekih dobrih vesti: postoji izuzetno koristan saveznik u borbiprotiv viška kilograma – ananas!

Ovo voće je efikasno u borbi protiv viška kilograma. Iako ima sladak ukus, ima izuzetno nisku kalorijsku vrednost a daje mnogo energije. Osim toga, ananas obiluje zdravim i hranljivim tvarima, kao što su vitamin C, mangan, folijarna, i bakar.

Stomk će vam postati ravan, već nakon 10 dana od uvođenja ananasa u ishranu. Takođe se bori protiv slobodnih radikala.

Čaša soka od ananasa uključuje: 25mg vitamin C, što je za 25% RDA za muškarce, i 30% RDA za žene; 33mg kalcijuma, 30mg magnezijuma i 130 kalorija.

Ananas je antioksidans čudo. Antioksidansi sprečavaju starenje, podstiču obnavljanje ćelija, i pružaju elastičnost kože.

Dakle, to je posebno korisno za žene, jer može vratiti čvrstinu grudi i izbeći opuštanje.

Ženama se savetuje da zamene kafu ili alkohol sa sokom od ananasa jer njegova redovna konzumacija može pružiti izvanredan efekt za grudi.

Konzumiranje svežeg soka od ananasa će osigurati značajne rezultate u vrlo kratkom vremenu. Pored njegove upotrebe za učvršćivanje grudi, može dati neverovatne rezultate u smislu kože, jer smanjuje bore i druge znakove starenja.

(Stil, foto: thinkstock)