Moda

SPREMNE? Kupaći koji su ovog leta u modi

Evo nekoliko saveta kakav kupaći biste mogli da odaberete da biste bili u trendu.

Futurizam

Neki poznati brendovi su ovog leta posvećeni futurizmu. To su kostimi u bojama metala, koncizni su i podsećaju na drugu kožu.

Uzdržani kupaći kostimi

Ženstven i elegantan jednodelni kupaći kostim u sporstkom stilu možda nije uvek pogodno rešenje za savršen ten. Ali, jedan od najspektakularnijih, ali u isto vreme uzdržanih modela je onaj u kraljevsko plavoj boji, bez nepotrebnih detalja i sa dubokim dekolteom.

Etno

Etničke teme, koje sa pojavljuju tokom leta, uvek uzimaju maha. Ovoga leta obratite pažnju na pletene kupaće kostime koji podsećaju na bezbrižno hipi doba. Uz ovakav kupaći kostim, nosite gitaru, šešir sa širokim obodom i idite na more starim autobusom.

Sportski kupaći kostimi

Sportski kupaći kostimi mogu da se nose ne samo na plaži – oni će izgledati spektakularno noću sa kratkim teksas šortsem ili letnjom suknjom. Pored toga, neophodni su za ljubitelje aktivnih razonoda, za dame koje vole da igraju odbojku na pesku ili uživaju u drugim sportskim aktivnostima.

Jednodelni crni kupaći kostim

Uvek je u modi, posebno ako ste već preplanuli.

Kupaći kostim sa velikim ili malim karnerima

Veliki ili mali razigrani karneri krase ove sezone ne samo romantične haljine za večernje šetnje, već i kupaće kostime za hodanje po vrelom suncu. Posebno su impresivni oni u pastelnim bojama.

Savremena umetnost

Savremena umetnost i moda za plažu idu jedna s drugom. Kupaći kostim oslikan svetlom grafikom i grafičkim otiscima sada je dostojan da zauzme svoje mesto u modnoj street art galeriji nekog primorskog grada.

(Alo!, foto: profimedia)