Muškarci

Šta da radite ako vam je devojka baš zgodna i svi je gledaju

Devojka vam je zaista atraktivna i mami poglede gde god da se pojavi? U početku veze ste se pitali čime ste zaslužili takvu sreću… Ali, kako vreme odmiče, sve ste nesigurniji i plašite se da nećete moći da je zadržite. Ako ne obuzdate crne misli, možete pokvariti vezu sumnjama i ljubomorom.

 

Ne dozvolite da zbog nesigurnosti uništite ljubav. Umesto da je ispitujete o svim muškarcima, sa kojima privatno i poslovno dolazi u kontakt, obratite pažnju na njeno ponašanje. Ako vidite da vam je posvećena, nema razloga za brigu. Kada negde izađete, uzdržite se od skeniranja okolinih muškaraca i besa kad vidite da joj gledaju u grudi, noge, guzu.
Nipošto je nemojte napadati pitanjima za koga se toliko sređuje, pošto ste vi zadovoljni njom i bez šminke. Takođe, ne pokušavajte da je „spuštate na zemlju“ omalovažavanjem i skretanjem pažnje na njene nesavršenosti ili isticanjem drugih žena. Najbolje je da joj iskreno kažete da se plašite da će vas ostaviti, jer je suviše lepa, nego da to mislite dok glumite da je sve u redu, pa se brecnete bez razloga. Činjenica da je izabrala baš vas, od tolikih udvarača, trebalo bi da vam da samopouzdanje. Osim toga, vaše iskreno priznanje može učvrstiti vezu i dokazati joj koliko vam je stalo.

(novosti)