Astrologija

Šta donosi pun Mesec u Lavu: Odluke iz podsvesti

Odluke koje donosite u ovom periodu, tokom punog Meseca, biće pod uticajem vaših osećanja i podsvesnih želja, ova Mesečeva faza takođe pokazuje da ćete ispuniti i realizovati većinu planova. Ovo se posebno odnosi na Rakove, Bikove i Ribe ili osobe sa natalnim Mesecom u tim znacima.

Jednom godišnje, pun Mesec Lavu, podstiče inspiraciju kod umetnika, glumaca, režisera, muzičara i donosi uspeh sportistima, kao i osobama koje su zbog posla prisutne u javnosti. Vatreni znaci i oni sa Mesecom u Ovnu, Lavu ili Strelcu će u ovom periodu verovatno osetiti jaču želju da budu u centru pažnje i sklonost ka dramatizaciji. Moguće su oscilacije krvnog pritiska, problemi s krvnim sudovima, tahikardijom, bolovi u leđima, sportske povrede.

Pod uticajem punog Meseca, početkom perioda, najviše će biti Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpije, Jarčevi i Device.

OVAN (20.3. – 19.4.)

U vreme punog Meseca u astrološkoj kuća ljubavi i kreativnosti možete da se upustite u strastvenu vezu punu uzbuđenja i preokreta sa nekim umetnikom ili sportistom.

BIK (19.4. – 20.5.)

Pun Mesec u vašem četvrtom astrološkom polju, pod uticajem Marsa iz Škorpije, upozorava da bi trebalo da izbegavate rasprave sa partnerom i članovima porodice.

BLIZANCI (20.5. – 20.6.)

Astrološko polje mentalnog stanja, naglašeno punim Mesecom, najavljuje uspeh u poslu i poboljšanje finansijskog stanja, naročito ako sarađujete sa strancima.

RAK (20.6. – 22.7.)

Sa punim Mesecom, vašim vladaocem, u astrološkoj kući ljubavi i novca, očekuju vas uzbuđenja na emotivnom planu, ali nećete moći da izbegnete ni ljubomorne scene.

LAV (22.7. – 22.8.)

U vreme punog Meseca u vašem znaku, nekadašnji poslovni partneri mogu da vam ponude isplativ posao a vašu pažnju može da privuče i neki stranac.

DEVICA (22.8. – 22.9.)

Sa punim Mesecom u astrološkoj kući tajni i prepreka pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka, budite oprezniji sa finansijama da vas neko ne bi prevario.

VAGA (22.9. – 22.10.)

Pun Mesec u astrološkom polju neočekivanih situacija, može da vam donese iznenadne novčane dobitke ali i neku interesantnu poslovnu ponudu od stranaca.

ŠKORPIJA (22.10. – 21.11.)

Naglašna astrološka kuća karijere donosi vam nove poslovne izazove, a ako ste student, stipendiju ili mogućnost stručnog usavršavanja u inostranstvu.

STRELAC (21.11. – 21.12.)

Pozicija punog Meseca u devetom astrološkom polju ide vam u prilog ukoliko ste student, sarađujete sa strancima ili se bavite predavaštvom.

JARAC (21.12. – 20.1.)

Pun Mesec u vašoj astrološkoj kući strasti ali i novca nagoveštava mogućnost uvećanja zarade ali i susreta sa nekom seksepilnom osobom.

VODOLIJA (20.1. – 19.2.)

U vreme punog Meseca u sedmom polju privlačite pažnju gde god da se pojavite, naročito suprotnog pola. Uvećanje zarade preko poslova sa strancima.

RIBE (19.2. – 20.3.)

Pun Mesec u vašoj šestoj astrološkoj kući može da vam donese udvaranje osobe koju poznajete preko posla ili nekoga ko nosi uniformu na radu.

ŽENSKI PRINCIP

U horoskopu žene, Mesec simbolizuje njenu dušu, raspoloženje i svest, materinstvo, mogućnost začeća i trudnoću, značajne ženske figure u porodici poput majke, bake, tetke. Ako je dobro aspektovan u Biku, Raku i Ribama, jako ste emotivni, sentimentalni, romantični, posvećeni voljenoj osobi i porodici. S druge strane, dame sa oslabljenom pozicijom Meseca u Devici, Škorpiji ili Jarcu, često izbegavaju emotivne veze, kontrolišu osećanja i nedostatak ljubavi pokušavaju da kompenzuju uspehom u poslu. U muškom horoskopu, Mesec je podsvest, način na koji se ispoljavaju emocije, ali i majka, sestra, ćerka, tip žene koji ga privlači. Ako je u Biku, Raku ili Ribama, senzibilan je i strpljiv, ima razumevanja za druge i interesuje ga umetnost, psihologija, medicina.

(Novosti, foto: shutterstock)