Astrologija

Šta donosi Venera u Ovnu pod uticajem Marsa i Neptuna: Lako zaljubljivanje, oprez sa kreditima

Pozicija Venere mnogo govori o vašoj emotivnoj i finansijskoj situaciji, jer ta planeta simbolizuje sistem vrednosti. Do  kraja meseca prelazi preko znaka Ovna, u kome je njen uticaj oslabljen, ali ove nedelje je pod uplivima Marsa i retrogradnog Saturna iz Strelca, Neptuna iz Riba i Merkura iz Bika, što može da ima povoljan uticaj na ljubavni život i finansije, najviše kod Bikova, Vaga i Riba. Osim novih susreta i poznanstava, veće su šanse da sretnete staru simpatiju i obnovite vezu iz prošlosti.

 

Dama mogu potpuno da „odlepe“ za nekim mačo tipom, a muškarce očekuje mnogo uzbuđenja na ljubavnom planu, ali probajte da ne trčite pred rudu i da nekako obuzdate brzopletost, kako se ne biste „zaljubljivali“ svaki čas…

 

Impulsivna i nestrpljiva Venera u Ovnu, obrazuje neharmonične aspekte sa Jupiterom i Plutonom, planetama ekspanzije, moći i velikog bogatstva, zbog čega će osobe sa ovakvom pozicijom Venere u natalnom horoskopu biti sklone preterivanju, više nego obično, tako da će sigurno biti zapažene. Sačekajte povoljniji period ako razmišljate o većim finansijskim transakcijama, poput kupoprodaje nekretnina ili podizanja kredita.
OVAN (21.3. – 20.4.)
Planeta ljubavi i novca u vašem znaku, u trigonu s vašim vladaocem Marsom, može da donese susret sa atraktivnom osobom na javnom mestu ili u nekom većem društvu.

BIK (21.4. – 21.5.)
Vaš vladalac Venera je pod povoljnim uticajem vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi, pa nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa osobom koja često putuje zbog posla.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)
Polusekstil između planete novca u polju neočekivanih situacija i vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa i komunikacija, može da vam donese uvećanje prihoda preko poslova sa strancima.

RAK  (22.6. – 22.7.)
Početkom perioda, konjunkcija između vašeg vladaoca Meseca i Venere, u astrološkoj kući karijere, može povoljno da utiče na vaše finansije, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

LAV  (23.7. – 22.8.)
Venera, planeta ljubavi i novca u trigonu sa Marsom i Saturnom, simbolima akcije i prošlosti, nagoveštava mogućnost susreta sa starom simpatijom, najverovatnije nekim vatrenim znakom.

DEVICA (23.8. – 22.9.)
Aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa, pod uticajem planete novca iz astrološkog polja novca, najavljuju nove šanse za uvećanje prihoda, posebno ako ste rođeni u drugoj dekadi.

VAGA  (23.9. – 22.10.)
Vaš vladalac Venera, simbol ljubavi i novca, u trigonu vladaocem astrološkog polja ljubavi, Marsom, može da vam donese susret sa atraktivnom osobom na javnom mestu ili u nekom većem društvu.

ŠKORPIJA  (23.10. – 22.11.)
Planeta ljubavi pod povoljnim uticajima vaših vladalaca Marsa, simbola akcije i erotike, kao i Plutona, planete moći i harizme, najavljuje strastveni susret sa nekim u tajnosti.

STRELAC (23.11. – 21.12.)
Venera u trigonu sa Saturnom i Marsom u vašem znaku, pod uticajem vašeg vladaoca Jupitera, upozorava da sačekate povoljniji period za ulaganje u nekretnine ili podizanje kredita.

JARAC  (22.12. – 20.1.)
Planeta novca Venera, u trigonu sa vašim vladaocem Saturnom, ali i Marsom, simbolom akcije, najavljuje nove šanse za obnovu saradnje sa poslovnim partnerima iz inostranstva.

VODOLIJA  (21.1. – 19.2.)
Jedan od vaših vladalaca, Saturn, u trigonu sa Venerom u vašem astrološkom polju komunikacija, donosi mogućnosti za postizanje dogovora o isplativim poslovima sa strancima.

RIBE  (20.2. – 20.3.)
Venerin polusekstil sa Neptunom, vladaocem vašeg znaka i trigon sa Merkurom, vladaocem polja ljubavi, nagoveštavaju mogućnost poznanstva sa vrlo šarmantnom osobom preko interneta.

 

(Astrolog: Marina Jungić Milošević, novosti)