Muškarci

Šta obući za matursko veče?

PRIBLIŽAVA se matursko veče, a vi još niste odlučili šta ćete da obučete? Pre nego što počnete da “mozgate” na tu temu, zavirite u ormar i proverite šta vam nedostaje za savršen maturski stajling. Ako ne želite da delujete previše “skockano”, opredelite se za ležerniju, ali elegantnu kombinaciju: jednostavnu belu košulju ili majicu sa printom ispod sakoa, uz udobne pantalone šireg kroja ili farmerke i patike.

Birajte blejzer ili sako od laganih materijala koji se ne gužvaju, blago strukirane (jer ističu ramena), a celokupan stajling upotpunite leptir mašnom! Što se boja tiče, znajte da sa crnom, plavom, sivom, ali i crvenom sigurno nećete pogrešiti! Sjajan izbor za ovo veče može da bude i monohromatska kombinacija, košulja sa pantalonama u boji vina uz odgovarajuće cipele od sjajne kože.

OBUĆU UKLOPITE UZ KAIŠ

UKOLIKO ste se odlučili za elegantniju matursku kombinaciju, bilo bi dobro da obuću uklopite uz kaiš, jer to je uvek dobitna kombinacija! Modeli od prevrnute ili brušene kože odlično idu uz farmerke i sako, naročito ukoliko im je đon u nekoj kontrastnoj boji. Klasične cipele od sjajne kože (smeđe, crne, plave, sive), takođe su savršen izbor za proslavu mature.

SAVET PLUS:

VODITE računa da tufne, prugice ili karo dezen na leptir mašnama, uskladite sa ostatkom garderobe. Jednobojna mašna odlično ide uz košulju cvetnog printa.

(Novosti)