Ljubav & Seks

Šta zaista njegovi prijatelji misle o vama?

A kada ga pitamo da li smo “prošli”, on će naravno reći da je sve u najboljem redu i da njegovo društvo misli da smo super. Da li je zaista to tako ili?

U sledećem tekstu ćemo vam otkriti šta zaista u većini slučajeva njegovo muško društvo misli o vama, a koje vam nikada ne bi priznali.

1.Da ste ga promenili, ali na bolje.

Većina muškaraca pre nego što stupi u ozbiljnu vezu ili u brak, žive raspušteno. Ne vode mnogo računa o urednosti svog stana, svuda razbacuju stvari, jedu samo brzu hranu i nije ih mnogo briga kako izgledaju. Međutim, kada počnu da žive sa ženom iz svojih snova, stvari se menjaju – počinje da se brine o izgledu, sređuju stan, vode računa o ishrani… A to sve vide i njegovi prijatelji koji su mu to i rekli, ali vama neće nikad. Shvatite ovo kao veliku prednost.

2. Da znaju kada flertujete sa njima

Naravno da u ovome nema ničeg loše, ali morate dobro proceniti situaciju. Ako primetite da je njegovom drugu neprijatno zbog vas, znajte da ste se zaneli i da treba da stanete, a ako se svi zajedno šalite i nikome ne smeta da malo flertujete – što da ne.

Samo nemojte to raditi ako želite da izazovete ljubomoru kod svog partnera, jer to nije nimalo u redu. Flertujte sa njim ako vam nedostaje njegova pažnja.

3. Da žele više da izlazite sa njima

Ovo je znak da ste postali njihov “ortak”. Sviđate im se, znate da ispratite njihovu šalu i prija im vaše društvo. Ovo je jedan veliki kompliment i treba da budete ponosni na sebe. Izađite svi zajedno makar jednom nedeljno, to će sigurno poboljšati još više vaš odnos sa njegovim prijateljima.

4. Misle da ih osuđujete

Ako vam seponekad desi da prevrnete očima ili negativno prokomentarišete neku njihovu priču iz prošlosti, to će uticati na njihovo razmišljanje o vama, iako vi to niste zlonamerno uradili niti ništa loše mislite o njima.

Nemojte često zvati partnera dok je sa društvom napolju ili mu slati poruke jer će pomisliti da nemate poverenja u njega, iako, opet, to nije tačno. Takođe pokušajte da budete fini prema njegovim prijateljima, čak i ako ih ne volite baš mnogo, jer će njemu biti i lakše i draže.

5. “Uvek ti nešto iskrsne kada treba da izađe sa nama na pivo. Smeta nam to!”

Ovo će se desiti ako vam zaista uvek nešto iskrsne, pa on mora da ostane sa vama ili da vas odveze negde. Da li vi to radite namerno ili ne, oni to ne mogu znati, pa će zbog toga imati ovakvo razmišljanje o vama.

Dogovorite se sa partnerom kada želite da budete sami i da izađete negde samo vas dvoje, a kada da izađete sa društvom ili da on ide sam. Dajte jedno rugom malo slobode i videćete da će se odnos u vašoj vezi poboljšati, kao i odnosi sa njegovim prijateljima.

6. Smeta im kada ga zovete mnogo puta, dok je sa njima

Kao što smo napisali u jednom od prethodnih stavki, često zvanje i zapitkivanje izaziva da njegovi pomisle kako nemate poverenja u njega i njegovo društvo.

Pustite ga da se malo odmori sa svojim društvom, šta mislite, kako bi vama bilo da vas partner zove sto puta dok ste na kafi sa prijateljicama? Zovite ga samo kada je to zaista bitno i kada je situacija hitna.

(ŽenskiMagazin)