Dekor

Sve što je potrebno u 27 kvadratnih metara

Međutim,  postoji veoma dobar način da unapredite svoj enterijer. Umesto razmišljanja i pitanja gde da stavite svoj skupi nameštaj i da li je zaista na dobrom mestu, naravno da ćete napraviti grešku i da će vaš prostor izgledati veoma neuredno i smešno.

Jedna od najvažnijih stvari koje treba da znate i primenite prilikom uređenja malog enterijera, jeste da uključite svoje čulo ukusa i razmislite dobro kako da svaki komad nameštaja ili detalj izgleda skladno i uredno, ali da i dalje izgleda prilično glamurozno i predivno.

Dodavanje detalja takođe igra veliku ulogu prilikom uređenja enterijera, jer oni daju smisao celini. Jednostavna organizacija u vašem domu poboljšava raspoloženje i vaš ego, jer će vaši bližnji i prijatelji biti oduševljeni načinom na koji ste toliko elemenata smestili u tako malom prostoru.

Danas vam predstavljamo jednu malu, ali veličanstvenu unutrašnjost, koja izgleda veoma luksuzno, ali jednostavno. Ovaj stan je savršeno mesto za mladi par i sve što je potrebno, smešteno je na samo 27 kvadratnih metara.

(Ženski Magazin)