Astrologija

Teško vama ako ste rođeni u ovom horoskopskom znaku: Oni nerviraju sve!

Svaki horoskopski znak ima neku iritantnu osobinu koju mu svi zameraju. Jedan znak specifičan je po tom pitanju i skoro pa nema osobe koja na njegov spomen neće da komentariše da „nikada nisu sreli komplikovaniju osobu.“

Da li znate koji horoskopski znak nosi neslavnu titulu „najiritantnijeg“? To je Devica. Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba Device da zakomplikuje i najjednostavniju stvar na svetu nadmašila sve njih. Device vole da mnogo analiziraju, a prilikom donošenja odluke moraju da budu upoznate i s najsitnijim detaljima. Nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

Poznate su kao „picajzle“ koje vole da je sve u savršenom redu, a ako im uradite nešto loše budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskorist će svaku priliku da vas podsete na nepravdu koju ste im naneli.

Naravno, Device imaju i mnogo pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamenjive, čak i kada ih nerviraju. Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržaće za sebe i neće dopustiti da njima negativno utiču na druge ljude. Snažne su, snalažljive i saosećajne.

Instinktivno osećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvek su spremne da im pomognu. Nikada vas neće poštedeti svoje brutalne iskrenosti i upravo zbog toga uvek znate na čemu ste s Devicama.

(Stil, foto: thinkstock)