Astrologija

Tranzitna Venera u Blizancima do 18. juna 2016. godine donosi leptiriće: astro knjiga ljubavi

U ovom periodu zavodiće nas reči – više ćemo se dopisivati, iskazivati osećanja kroz reči, priču. Flert će biti zastupljen svakog dana.

Ali, bitno je da se razgraniči šta je flert, ko je u koga zaljubljen, ko želi nešto više od toga, ko ne želi, a kome je dovoljna samo neka lepa reč. Imajte na umu da je slatkorečivost mač sa dve oštrice – bitno je da se manje veruje u priče, a više u dela.

Venera u Blizancima je detinjasta, svako novo poznanstvo, kontakt, može značiti nešto više. Zauzeti mogu biti skloni flertu više nego obično ili se dopisivati sa nekom osobom.

Slobodni u ovom periodu mogu da biraju između dve osobe, da se dvoume sa kim treba da budu. Da li je bolje kada postoji šansa da neki odnos ima budućnost? Da li je bolje da se sve svede na priču? Da li je bolje da odnos bude neodređen? Svakako, nećete to otkriti dok god je Venera u Blizancima. Pošto je dispozitorVenere u Blizancima Merkur u znaku Bika, do 12. juna 2016. godine možemo da očekujemo da se ipak postigne neki kompromis, da osećanja i veze koje započnu u ovom periodu ne budu samo nešto prolazno.

Pazite da ne kažete partneru neke stvari zbog kojih ćete se posle kajati. Nemojte reagovati na svaki flert, malo distance nije na odmet.

Od 12. juna 2016. godine će i Merkur i Venera biti u Blizancima, što bi znači da je tada najbolji period da se kaže sve što do tada nije bilo izrečeno, da se razjasni sve što nije jasno. Nemojte da oklevate, nemojte da čekate, ovo je idealan trenutak da to uradite.

Uživanje u ljubavi i flertu

Pošto je dispozitor Venere Merkur u Blizancima, možemo od 12. do 18. juna 2016. godine da očekujemo i tračeve, ogovaranja. Nepoverljivost vam ponekad može ulepšati život, nemojte se otvarati lako drugima u ovom periodu.

Ovo je vreme za ljubavne poruke, duge telefonske pozive i površna ćaskanja. Od 18. juna 2016. godine Venera ulazi u Raka, pa će tada biti više romantike. Tada ćemo preći sa reči na dela.

Sve što imate da raspravite uradite oči u oči, ne porukama ili mejlovima.

Dok je Venera u Blizancima, Mars će sve vreme biti u Škorpiji, i to retrogradan, i u tom periodu nas očekuje dosta priče, razmišljanja da li je bolje da se vratimo nekom iz prošlosti, odnosno da li treba da trošimo energiju na nešto što je odavno gotovo. Da li je to bila samo strast? Da li smo više ulagali nego što je trebalo? Sva ta pitanja će nas mučiti.

Ako ste u braki ili dužoj vezi, možda biste mogli da progledate kroz prste partneru zbog neke rasprave oko sitnica. Imajte na umu da razgovor može da reši svaki problem.

Bitno je da se u ovom periodu ništa ne shvata previše ozbiljno, ni ono što je dobro, ni ono što je loše.Uživajte u flertu, ljubavi, ali i imajte u vidu da treba težiti dogovoru.

(Mondo)