Moda

Trendi i drugačije: 8 načina da ove jeseni nosite kratke čizmice

Ako ste pravi ljubitelj cipela i čizama, te u vašem cipelaru gotovo da jedva sve staje, sigurni smo da već posedujete jedan atraktivan model poludubokih čizma, koje sežu do sredine gležnja.

Ove čizmice su se pojavile prošle godine u vidu piton uzorka, a sada su tržište osvojili razni modeli: od glatke i antilop kože, do trendi pliša i metalika.

O bilo kojem da je reč, sigurni smo da vam je ponekad potrebna stilska inspiracija- pogtovo onda kada poželite da ostavite dobar utisak, ili da postignete dozu zavodljivosti?

I dok obožavamo kul, ležerne i udobne outfite, ove jeseni smo poželi da postginemo i one seksi, zbog čega smo rešili da pogledamo šta su nam to poznate blogerke pripremile.

Kako smo i očekivale, ove trendi dame su izvele čudesne trikove-  kombinovale neobične krojeve, dodale statement akesoare i detalje koji su zaduženi za uspšne i smele stajlinge.

# Poznata blogerka savetuje da uvek kombinujte neutralne boje i tonove odevnih komada, sa čizmicama upečatljivog dezena, kako biste svom outfitu udahnuli dodatnu dozu živosti.

# Kada ste u dilemi opredelite se za monohromatski look, odnosno uklopite svoje odevne komade sa omiljenim čizmicama u istoj boji.

# Stavite svoje kožne čizme u sam fokus, tako što ćete birati odevne komade prigušenih boja.

# Čizme sa visokom štiklom mogu biti prikladne i za dan. Kako to da uradite? Iskombinujte ih sa iscepanim farmericama i efektnim džemperom.

# Sara sa bloga Collage Vintage savetuje da ove jeseni uparimo klasičan komad poput blejzera sa lepršavom suknjom i lakovanim čizmama.

# Kako da stilizujete metalik čizmice? Potrudite se da ostatak vašeg looka izgleda prirodno i ležerno, kao da niste uložili previše truda.# Poznata modna blogerka Aimee Song predlaže da ove sezone zamenimo klasične crne čizmice atraktivnim modelom u jarkoj boji. One se mogu nositi na razne načine, i što je najbolje- uvek izgledaju veoma efektno i seksi.

# Savršen jesenji outfit čine midi haljina zanimljivog dezena i poluduboke čizmice od glatke kože.

(elle.rs)