Astrologija

TVOJE ŠANSE ZA ZALJUBLJIVANJE prema horoskopu u 2017. godini

Preživeli 2016? Da, sada kada ste videli da i ako je bila strašna, možda loša kada je ljubav u pitanju, i ona se završila. Nove nade, nove želje, nova htenja, sve se sada skuplja, a horoskop vam otkriva, kakve su vam šanse da se zaljubite u ovoj novoj godini. Neki će naći srodnu dušu, neki će uživati u flertu, ali evo za sve pojedinačno.

Ovan

Ovnovi su u prethodnom periodu najviše bili fokusirani na sebe, pronalazili su sebe i načine da se izraze. Ono na šta ste najviše samim tim i ciljali jesu nezavisnost i sloboda, a takav stav prebaciće se i na prvi deo 2017. godine. Međutim, drugi deo godine vam donosi iznenađenja, te tranzitni period obećava da ćete naići na svoju srodnu dušu.

Bik

Nova godina za Bikove u suštini donosi dosta iznenađenja, jer se uopšte nećete fokusirati na veze i neke “dublje” odnose, nego će vam prioritet biti zabava i flert. Najviše pažnje ćete obraćati na to da se zabavljate, da stičete nova poznanstva, da u okviru njih stičete pažnju, ali će zbog toga vaš emotivni život dosta gubiti.

Blizanci

Nova dešavanja i u životima Blizanaca, jer će početi na ljubav da gledaju na sasvim drugačiji način. Ukoliko ste bili skeptični i nesigurni u to šta želite i šta za vas znači prava veza, ovog puta se ipak sve menja, te vam Nova godina donosi i ono što niste očekivali. Konačno ćete shvatiti kakvog partnera želite i šta veza mora da poseduje da biste opstali u njoj, što je najbitniji deo pre započinjanja svakog ozbiljnijeg emotivnog odnosa.

Rak

Malo problematičninji u ljubavi biće Rakovi. Svemu tome biće razlog Pluton koji se našao nad vašim emotivnim životom, pa će izazivati u vama strah od prevare i ljubomoru, što svakako nije dobro kada se nađete u nekim novim odnosima. Taj strah međutim nije opravdan, pojaviće se bez razloga, pa je potrebno da uključite i razum u velikoj meri.

Lav

Konačno će Lavovi steći potrebnu dozu samopouzdanja, te im neće biti potrebna pažnja u onoj meri u kojoj je to bilo u prethodnom periodu. To će ujedno uticati i na to da ćete izgledati atraktivnije i privlačnije za suprotni pol, pa će biti dosta novih poznanstava, flerta, zanimljivih ponuda, ali ono što će za vas obeležiti ovu godinu jeste da ćete u potpunosti spoznati šta vam je potrebno u vezi u kojoj se nalazite.

Devica

Konačno će početi da se dešavaju dobre i lepe stvari za mnoge pripadnike ovog horoskopskog znaka. Bićete dosta prijemčiviji i dosta prilagodljiviji, što vas čini i privlačnijima. Ujedno, ovo je period kada ćete dozvoliti drugima da vam priđu, pa ćete sasvim sigurno ostvariti jednu veoma kvalitetnu i lepu bvezu.

Vaga

Za Vage ne treba mnogo govoriti kada je 2017. godina u pitanju. Jupiter se nalazi u vašem znaku, što vam donosi pogodnosti i povoljnosti u svakom segmentu delovanja, emotivnom, poslovnom, te će vam sve “ići od ruke”.

Škorpija

Neptun u vaše partnerske odnose i dalje unosi brojne misterije, skrovitost, ali i intrige i spletke koje vas ozbiljno sapliću u ostvarivanju jednog zdravog odnosa sa partnerima. Očekuju vas veze koje su dosta komplikovane, koje će vas prilično “namučiti”, ali ipak kraj godine obećava nešto što je vredelo čekati.

Strelac

Prethodna godina za većinu Strelčeva bila je veoma dobra u pogledu sređivanja nekih životnih prioriteta i sazrevanja, što će konačno imati sasvim povoljan odraz na vaš celokupni život i ponašanje. Baš zbog toga, 2017. je godina u kojoj ćete moći da se posvetite svom ljubavnom životu, te odnosima sa nekim osobama koje ćete upoznati, a koje će vas zaintrigirati. I da, ovo je godina koju ćete pamtiti po fantastičnom seksualnom životu.

Jarac

Iako će vam se činiti da se sve nastavlja kao i u prošloj godini, pa da nema nade za to da će vaš emotivni život biti u boljem stanju, dešavaće se brojne promene. Nemojte se rastužiti, možda sami početak godine ne donosi neke bolje situacije, ali kako meseci budu odmicali bićete sve zadovoljniji i uvidećete da je ovo jedna prilično “plodna” godina.

Vodolija

Ova godina za vas donosi veoma dobre promene. Konačno ćete shvatiti šta želite od sebe i od drugih, šta je to što biste voleli da vidite kao promenu kod sebe i kakve odnose u ljubavnom životu bicte hteli da “gajite”. Bez ikakve dileme, ovo je godina koja će vam doneti mnogo toga lepog.

Ribe

Godinu koja je počela za vas možemo opisati u dve reči, romantika i drama. Kao i uvek, Ribama predstoji zanimljiva godina, puna ljubavnih i emtovinih odnosa, od kojih će neki zračiti savršenom romantikom, dok će se kroz sve to naravno provlačiti i drama. Sve u svemu, dosta istog kao i u prethodnoj godini, uz poneka poboljšanja.

(wannabemagazine.com)