Nega & Lepota

Uvek in: Kako napraviti savršen „konjski“ rep?

Iako volimo reći kako nam je leti, kada su zaista nesnosne temperature, najdraža frizura ona raspuštena i neopterećena, pomalo neuredno zavezana kosa koja se nalazi na našoj glavi se s time baš i ne bi složila, stoga u nastavku otkrijte kako u tren oka stilizovati planetarno popularnu frizuru – visoki konjski rep!

Visoki rep spada u skup frizura koje baš nikada neće izgubiti svoju popularnost, a posebno ga volimo nositi za vreme letnjih meseci. Vremena u kojima je konjski rep rezervisan isključivo za vežbanje u teretani ili izležavanje na kauču unutar udobnosti doma odavno su iza nas, a to potvrđuju i brojna izdanja poznatih dama koje su upravo ovu frizuru odabrale i za neke od najvažnijih svečanosti. Uredno zalizani konjski rep nije frizura koja će vas primorati da satima stojite ispred ogledala, stoga je u baš svakom trenu možete stilizovati bez obzira na poduži popis dnevnih obaveza koje vas vuku za rukav.

Kako biste kreirali visoki konjski rep, ono što je poželjno jeste baratati s neopranom kosom. Da, dobro ste pročitali, osim što je reč o jednostavnoj frizuri, ona ne zahteva neke dodatne napore u vidu pranja kose jer je sa sveže opranom kosom jednostavno teže rukovati. Nakon što ste napravili visoki rep, kosu je potrebno dobro fiksirati kako bi baš svaka dlaka bila na svom mestu, a to možete napraviti lakom za kosu ili sve popularnijim uljima, koji će osim za održavanje frizure besprekornom poslužiti i za čuvanje zdravlja same kose!

(Fashion.hr)