Ljubav & Seks

Veza i fejsbuk nisu najbolji spoj: 5 problema koje parovi imaju zbog društvenih mreža

Nekada je sve bilo mnogo jednostavnije, dok se u današnje vreme prosečni par može svađati danima i to samo zbog društvenih mreža, a posebno Fejsbuka. Ovo su najčešći problemi koji se dešavaju, a verujemo da ćete se pronaći bar u jednoj situaciji.

Svađe zbog previše vremena provedenog na Fejsbuku

Ili vi previše visite na Fejsbuku, ili vaš dečko, a činjenica je da ovo najčešće uzrokuje svađe. Zbog ove društvene mreže ponekad se čini da ste u ljubavnom trouglu.

Deljenje privatnih stvari sa svima

Ponekad se dogodi da su obe osobe jednako narcisoidne i opsednute deljenjem stvari na društvenim mrežama, ali puno je češći slučaj u kojem je samo jedna takva, a druga ne voli da deli svaki trenutak sa svima. Tu dolazi i do svađa, naravno.

Lošiji seks

Istraživanja pokazuju da je sve više mladih ljudi sklono proveravanju društvenih mreža tokom seksa. Ne moramo obašnjavati zbog čega je to loše, zar ne?

Ljubomora

Jedan like ili komentar koji ne znači ništa može pokrenuti veliku svađu, a o porukama u inboxu da ne pričamo. Ljubomora zbog interakcije na Facebooku sve je češća, a često uzrokuje i raskide i razvode.

Fotke koje su tempirana bomba

Fotke s bivšim ljubavima su jedan problem, a fotke na kojima nas neko drugi označi predstavlja drugu tempiranu bombu. Bezazlena interakcija s nekim na fotografiji se može protumačiti sasvim drugačije, pogotovo ako uzmemo u obzir pritisak drugih, na primer prijatelja vašeg dečka koji će mu poslati sliku na kojoj ste s nekim i zahtevati objašnjenje.

(Index Rouge)