Moda

Viktorija Sikret na ivici propasti: Ona im je kec u rukavu da se spasu! (FOTO)

Niz svetski poznatih modnih kuća i brendova među kojima je i čuveni Viktorija Sikret trenutno vode bitku sa novim trenovima i navikama kupaca.

Zbog toga su neki pred stečajem, nekima ne gine prodaja, dok se neki nedaju da će promenom poslovne politike opstati na tržištu.

Kada se Viktorijin anđeo Šanina Šajk slučajno u javnosti izletela kako čuveni brend donjeg rublja po prvi put nakon 20 godina ne planira da održi spektakularnu reviju, u javnost je procurila informacija kako su vlasnici za svoju novu modnu kampanju odlučili da po prvi put angažuju transrodnog modelakako bi opstali na tržištu.

Reč je o 22-godišnjoj Brazilki Valentini Sampaio, koja je ovu vest i potvrdila na svom Instagramu. Naime, brazilska lepotica je objavila fotografiju u ogrtaču tokom snimanja modnih fotogradija za novu liniju Pink brenda Viktorija Sikret na njujorškom Long Islandu.

Angažovanjem transrodnog modela, čuveni modni brend započeo je s restrukturiranjem i menjanjem poslovne politike na tržištu za koju se nadaju kako će ih ponovo učiniti poželjnim.

Inače, javnost im zamera što nikako ne uspevaju da se prilagode potrebama kupaca za više grudnjaka koji odgovaraju različitim građama tela.

Od starog modela poslovanja koji prvenstveno uključuje puš ap grudnjake i armiju slavnih lepotica,  Viktorija Sikret nije odustao, a to im se izgleda obilo o glavu.

(Stil/T Portal.hr)