CELEBRITY

„Volim svoje strije…“: Kortni iznenadila objavom neobrađene fotografije!

Kortni Kardašijan objavila fotografiju koja je iznenadila mnoge…

Kortni, kao i ostale sestre Kardašijan, objavljuju isključivo fotografije koje su „prošle kroz 100 filtera“ i na kojima su im „ispeglane“ čak i najsitnije nesavršenosti na telu. Upravo zato je iznenadila fotka koju je najstarija sestra Kortni objavila, a na kojoj se vidi da ima strije na zadnjici i butinama.

Daleko od toga da je ovo ružno, naprotiv – ona i na ovoj fotografiji izgleda sjajno, a fanovi je hvale zbog iskrenosti i pozitivnog stava prema telu.

Kortnije ovu fotografiju objavila na Instagram nalogu svog sajta Poosh, a mnogi od njenih tri miliona pratilaca su je pohvalili što je prikazala kako telo realno izgleda.

„Mnogo ti hvala što nisi sakrila strije“, glasio je jedan od komentara, na šta je Kardašijanova odgovorila: „Ja volim svoje strije“.

„Te strije mi daju život i pomažu mi da prihvatim svoje. Predivno“, nizali su se komentari njenih obožavalaca.

Inače, Kardašijanke su redovno na meti kritika zbog toga što preterano obrađuju fotografije, pa su tako jednom primetili i da je „nešto čudno“ na Kortninim nožnim prstima.

Ali, ako je suditi prema poslednjoj fotografiji, možda i Kardašijanke odluče da okrenu novi list i počnu da zagovaraju pozitivan stav prema telu…

(Mondo.rs)