Astrologija

Za uspeh: Horoskop otkriva prepreke u karijeri svakog znaka!

Svaki znak zodijaka ima svoje vrline i slabosti.

A biti svestan vlastitih mana jednako je bitno kao i isticanje vrlina, pogotovo kada je u pitanju posao. Ignorisanje sopstvenih slabosti često može biti kočnica koja vas sprečava da dosegnete zacrtane ciljeve u karijeri. Kako biste poradili na njima, prvo ih je važno otkriti, a tu vam u pomoć priskaču i zvezde. Otkrijte koje su najveće prepreke u karijeri za svaki horoskopski znak:

Ovan

Ovnovi često vole šefovati, a iako su rođeni vođe, pregaziće svakoga ko im se nađe na putu prema zacrtanim ciljevima. Osobe rođene u ovom znaku žele da sve bude po njihovom, a njihov stav često nije baš najbolje prihvaćen kod kolega sa posla.

Bik

Osobe rođene u ovom znaku često su jako tvrdoglave, a neretko su i lenje. To ih ne čini baš omiljenima na poslu jer niko ne voli da radi sa nekim ko nije spreman na kompromis, te uz to još i ne obavlja svoj posao kako treba.

Blizanci

Iako Blizanci pršte energijom i kreativnošću, na poslu im je obično dosadno pa često znaju u mislima da odlutaju na mesta koja su im zanimljiva. Stoga je njihova najveća prepreka u karijeri sam posao i idealno bi im bilo kada bi mogli zarađivati od avantura i izlazaka.

Rak

Rakovi su jako osetljivi, pogotovo na radnom mestu, a često su i zlopamtila. Kada neko kritikuje njihov rad, čak i ako je u pravu, Rakovi će im to zameriti i staviti ih na svoju listu ljudi koji su ih povredili.

Lav

Jedino što osobama rođenim u ovom znaku stoji na putu prema uspehu jeste njihov ego. Lavovi ne poznaju reč skromnost i često misle da su pametniji od drugih, što ih nikako ne čini omiljenima na poslu, kako među kolegama, tako i kod nadređenih.

Devica

Device su radoholičari i perfekcionisti, što u poslovnom smislu nikako nisu mane, ali često zbog toga pati njihovo zdravlje i privatni život. Osobe rođene u ovom znaku trebalo bi da pokušaju da budu malo manje kritične prema sebi, ali i drugima, kao i da se povremeno odmore od posla.

Vaga

Osobe rođene u ovom znaku vole kada na poslu vladaju mir i ravnoteža, ali kada se to poremeti, obično uopšte ne reaguju, već zataškavaju svoje osećaje duboko u sebi jer se boje da ih izraze. Zbog toga često puknu i iznesu sve svoje frustracije odjednom, što ih u nekim prilikama može koštati i posla.

Škorpija

Škorpije su izrazito ambiciozne, što ne bi bilo nimalo loše za njihovu karijeru kada bi naučili da budu timski igrači. Ipak, oni obično kolege doživljavaju kao protivnike pa se ne zbližavaju sa njima, što može biti velika kočnica za napredak u karijeri.

Strelac

Strelci vole sve odmah reći “u glavu” i iskrenost je njihova najveća vrlina, ali i mana, pogotovo kada je u pitanju posao. Kolege sa posla ih zbog toga često smatraju zlim osobama i izbegavaju ih, pa bi za njih bilo najpametnije držati se one: “Kada nemaš ništa lepo za reći, radije nemoj reći ništa”.

Jarac

Jarčevi su jako vredni, ali vole da rade po svome. Zbog toga na poslu često znaju da se živciraju kada im neko govori kako treba da rade pa se i baš često svađaju sa kolegama i nadređenima.

Vodolija

Po prirodi veliki mislioci, Vodolije vole da preterano analiziraju i najjednostavnije stvari, pa zbog toga često presporo obavljaju posao koji bi drugi napravili dvostruko brže. Zato i u očima nadređenih često ispadaju lenji.

Ribe

Ribe su osećajne i kreativne, ali te vrline ne idu im u prilog kada su u radnom okruženju pa se na poslu najčešće osećaju sputano i necenjeno. Često i tu negativnu energiju donose sa posla kući, što šteti i privatnom životu.

(index.hr)