Ljubav & Seks

Zaljubljenost do ušiju: Zbog ovih 7 sitnica još više će odlepiti za vama!

Mnogi smatraju da je zaljubljenost osećaj koji prolazi, a ostaje samo ljubav, ali to ne mora biti tako.

Evo 7 sitnica zbog kojih će se muškarac još više zaljubiti u vas.

Svaki put kada ga nasmejete

Ako uspete da nasmejete ženu, onda je možete podstaći da napravi bilo šta, rekla je jednom Merilin Monro.

Isto važi i za muškarce. Kada nekoga nasmejete, to je nešto najlepše što možete da napravite. A naročito ako je ta osoba vaš partner koji će se zbog toga još više zaljubiti u vas.

Kada zaspite na njegovom ramenu

Ne dešava se često i upravo zato ima u sebi neku posebnu romantičnost i nežnost. Videti partnerku kako mirno spava na njegovom ramenu, za muškarca je posebno sladak prizor i nema šanse da se zbog toga ne rastopi!

Kada se probudi pored vas i shvati kakav je srećnik

Muškarci to rade i češće nego što mislimo, ali ređe će to priznati. Ali, sledeći put kada se probudite i vidite partnera kako vas gleda verovatno ste mislile upravo to – koliko je srećan što se budi pored žene poput vas.

Kada prvi put zajedno provedete dan u krevetu

Kada provedete 24 sata zajedno i nijednog trenutka vam nije dosadno, znak je da ste verojatno pronašli partnera za čitav život. To će možda biti i trenutak kada muškarac prvi put shvati da je zaljubljen u vas.

Kada vas ponovo vidi posle duže razdvojenosti

Bilo da ste na službenom putu, u poseti rodbini ili je reč o nekom trećem razlogu, vaša ili njegova odsutnost i razdvojenost učiniće da muškarcu počnete mnogo da nedostajete i da se još više zaljubi u vas.

Svaki put kada ste tu za njega kada vas treba

Bilo da je reč o problemima na poslu ili ga muči nešto drugo, muškarac će ceniti kada je partnerka uz njega. Možda vam neće tražiti pomoć ili se žaliti (jer muškarci misle da time pokazuju sopstvenu slabost), ali vaša prisutnost i te kako će mu značiti. Čak i ako ne razumete zašto se toliko uzrujao, i sama vaša podrška biće mu dovoljna.

Posle vaše prve velike svađe

Većinaparova doživi trenutak kada shvati da će morati da se potrudi kako bi njihova veza uspela, a taj trenutak često dođe posle velike svađe. Nijedna svađa nije prijatna, ali znajući da ste oboje spremni da raspravljate o tome šta vas muči te spremni sagledati i drugu stranu, učiniće vašu vezu još čvršćom.

(Stil/Zadovoljna.hr)