Moda

Zanimljiva modna optužba: Da li ste krive?

Dobra stvar? Pre ili kasnije ovi „gresi“ dođu svome kraju…

Obožavate trendove!

Kada su se nosile plišane suknje, imali ste ih deset. Kada se nosio iscepan jeans, izgledali ste kao da vas je napao čopor razjarenih pasa. Trenutno imate šest pari pantalona? Vi ste žrtva modnih trendova. Ili tačnije, vaš novčanik!

Imate modnu bliznakinju – najbolju prijateljicu!

Smatrate da se ona super oblači pa pokušavate da imate isti look, iako je ona visoka i vitka, a vi niži i obli. I onda se još pitate zašto rezultat nije isti. Budite svoji i inspirišite se uzorima sličnijim vašoj građi tela.

Veliku većinu svoje garderobe biste ocenili kao neudobnu!

Uvek vas nešto žulja, steže, prekratko je, preusko… To je zato što birate pogrešne krojeve i ne birate odeću prema svojoj građi tela, već prema trendovima. Ako se u nečemu ne osećate super udobno od prve sekunde kada to nešto isprobate, zaboravite na taj komad!

Ako vam se neki komad svidi, obavezno ga kupite, čak ako i ne stanete u njega!

Ako za ništa drugo, onda barem za motivaciju. Sigurni ste da od ponedjeljka krećete na dijetu i da ćete sledećeg meseca u isto vreme nositi tu seksi usku haljinu. Godinu dana kasnije, još uvek vam besposleno visi u ormaru.

Za svaki novi dejt kupujete novi outfit!

Nezamislivo vam je izaći sa dečkom prvi put u običnom t-shirtu i svojim omiljenim farmericama? Verujte nam, upravo ćete u toj kombinaciji upoznati ljubav svog života. Ne trošite lovu bezveze!

(Cosmopolitan.hr)