Astrologija

Započnite dan ovako: Savršena jutarnja rutina za svaki znak

Međutim, to za mnoge i nije baš jednostavan zadatak. Zbog toga otkrivamo kako izgleda tvoje savršeno jutro – prema tvom horoskopskom znaku…

Devica  

Device su vrlo organizovane, gotovo savršeno. Uvek ustaješ u isto vreme i tvoja jutarnja rutina je tačno određena prema tvom senzibilitetu. Sve mora biti napravljeno u pravo vreme. Zbog toga je najbolje da uveče pre napraviš listu zadataka. Svejedno je šta ćeš gore napisati: pranje kose, pravljenje doručka ili trčanje – dok god se držiš reda, dobro ćeš započeti dan.

Vaga  

Za vage je važan pravi balans. Ti želiš ući u svakodnevicu s harmonijom i ujednačenošću. Važna ti je šoljica kafe i vreme za sebe. Zatim beauty-rutina u kupatilu. Za vreme doručka moraš pročitati najnovije vesti kako bi upućena otišla u svakodnevicu.

Škorpija  

Škorpije cene rutinu. Kako bi dobro krenuli s danom, sve se uvek mora odvijati u isto vreme. Osim toga, voliš kad krene „sportski“. Kako bi došla do prave energetske razine, runda trčanja ili jutarnji trening u fitness studiju prava su stvar za tebe.

Strelac  

Strelci vole kad jutro krene mirno: prvo meditiraj jednu rundu i uzmi vremena za sebe. Zatim si spremna na odlazak u spoljni svet. Strelci sve vole znati. Za vreme pranja zuba poslušaj ranojutarnje vesti i imaćeš dovoljno tema za celi dan.

Jarac  

Jarac se može opustiti tek kad su sve stvari na svom mestu. Za tvoju jutarnju rutinu je struktura najvažnija. Za dobre stvari treba vremena. Započni dan tako što ćeš da pospremiš krevet. Potom pospremi spavaću sobu te počni pripremati outfit za dan.

Vodolija

Vodolije spadaju među najsrećnije znake kad je reč o ustajanju – odmah se probude i spremni su za akciju. Jutarnja rutina ti nije previše bitna. Međutim, za tebe je najgore ostati sedeti kod kuće. Najbolje da odmah izađeš iz kuće, odeš u obližnji kafić ili šetaš malo.

Ribe 

Sasvim suprotno od vodolija, ribe ne mogu odmah iskočiti iz kreveta i prigrliti novi dan. Treba im tih budilnik i snooze tipka. Kad nakon petog zvonjenja napokon ustaneš, najpre se istuširaj vrućom vodom. Najbolje je pri tome slušati smirujuću muziku. Važno je da isplaniraš dovoljno vremena da izduvaš stres.

Ovan  

Ovan svakoga jutra doživi neko iznenađenje. Izjednačenost je strana reč za ovaj znak. Jednom si prepuna energije, a drugi dan ne možeš ustati iz kreveta. Najbolje je da odmah ustaneš čim zazvoni alarm te odmah napraviš lagani trening. Potom na kupanje te na kraju dobro doručkuj.

Bik  

Bik treba ujutro polako započeti dan. Bikovi su strpljivi ljudi, ali ujutro im treba dodatnog strpljenja. Dakle, započni dan sasvim mirno. Napravi šoljicu kafe i porciju muslija kako bi se napunila energijom. Potom idi na dugo tuširanje kako bi se doista probudila.

Blizanci  

Žene rođene u znaku blizanaca su prave „power-girls“! Jutarnja rutina nije ti bitna. Hoćeš li duže spavati ili ranije izaći iz kuće – totalno ti je svejedno. Prilagodićeš se svakoj situaciji. Doduše, ujutro imaš želju za čavrljanjem. Razgovaraj s ljudima s kojima živiš ili nazovi najbolju prijateljicu kad nađeš vremena.

Rak  

Za raka je lagan početak dana idealan. Takođe ti je važna organizacija. Najbolje da sve pripremiš uveče kako ujutro ne bi bilo stresa. Ako treba da opereš kosu, uradi to veče pre.

Lav  

Lav je već rano ujutro kreativan. Najbolje da naviješ alarm nešto ranije kako bi imala vremena pisati dnevnik, nazvati prijateljicu, planirati večeru ili jednostavno čitati napetu knjigu. Dodatna porcija hormona sreće ti je takođe jako važna. Svejedno je li reč o mački ili partneru: malo milovanja ujutro daće ti energije za celi dan.

(Miss7/Cosmopolitan.rs)