Ljubav & Seks

Zašto muškarci nastavljaju sa dopisivanjem, iako nisu zainteresovani za vas

To je zaista velika misterija, za koju smo pronašli rešenje.

Neki muškarci se odjednom izgube, što zna da iritira, ali makar znate na čemu ste. Ostali, sa druge strane, nastavljaju sa dopisivanjem, mada osećate da to ide u nedogled i poprilično ste sigurni da i nisu baš zainteresovani. Pa, zašto oni nastavljaju sa dopisivanjem?

1. Misle da su pristojni

Neki muškarci se ubedili sebe da je nepristojno reći ženi da nisu zainteresovani. Zapravo, plaše se da vas ne povrede. Dok on shvati da će jednom doći trenutak kada će morati da vam saopšti da ne gaji nikakva osećanja prema vama, vi ćete uveliko trčati za njim.

Ponekad, oni se nadaju da ćete vi prestati da se dopisujete sa njima – pogotovo ako je neprecizan, nada se da ćete u nekom trenutku već shvatiti da ga ne zanimate, a on ujedno neće morati da kaže nešto što bi vas povredilo, na primer, da ne želi da vas vidi.

Možda mislite da je ljubaznije da vam odmah kaže, ali neki muškarci se jednostavno osećaju loše kada odbiju ženu da je sama pomisao na tako nešto za njim teška. Neki se, takođe, nadaju svim srcem da ćete, ako je on neprecizan, izgubiti interesovanje vi za njega, i da ćete oboje biti srećni.

2. Kukavice su

Za razliku od toga što su preplašeni da vas ne povrede, oni jednostavno ne mogu da podnesu suočavanje bilo koje vrste, ili vrste koja se odnosi na ženu. Ukratko, kukavice su.

3. Ne znaju kako da prekinu sa dopisivanjem

Neki muškarci nemaju apsolutno nikakvog iskustva sa prekidanjem stvari sa ženom. Postoji mogućnost da su žene sa njim prekidale u prošlosti; možda je imao više dugih veza, a manje sastanaka, pa nikada ranije nije morao da prekida bilo šta.

Šta god da je razlog, oni ne znaju kako to da urade, jer nikada ranije nisu. I, umesto da to urade na ovaj ili onaj način, oni to jednostavno izbegavaju jer su u potpunosti nesigurni kako da prekinu sa dopisivanjem.

4. Žele da budete samo prijatelji

Neki muškarci ne žele da se zabavljaju sa vama, oni žele da im vi budete prijatelj. On vas vidi kao odličnog prijatelja ili potencijalnog prijatelja, stoga u potpunosti ignoriše flertovanje.

5. Žele isključivo da flertuju

Neki muškarci vole flertovanje putem poruka, čak iako nemaju nikakve namere za nešto više od toga. On misli da je zabavno dok flertuje sa vama, pa će nastaviti to da radi.

Postoji mogućnost da je tip muškarca koji voli da ima mnogo žena oko sebe. Oni jednostavno obožavaju kada je pažnja žene usmerena ka njima. Ili to, ili ne dobijaju dovoljno pažnje, pa se trude da svaki delić iste zadrže što je duže moguće.

6. Nisu sigurni

Ovaj tip muškarca možda neće biti zaljubljen u vas, ali neće ni on sam biti siguran u to. Možda i dalje gaji osećanja prema bivšoj devojci, ili je u takvoj poziciji da ne može trenutno da ima devojku (uskoro napušta grad zbog novog posla ili fakulteta, ili je previše zauzet ili prolazi kroz nešto).

To znači da on ima određeni nivo interesovanja, ali ne misli da bi trebalo da uradi nešto po tom pitanju. On ne želi da vas pusti, ali ne želi ni previše da se veže.

7. Potrebna im je rezerva

Niste mu toliko privlačni u trenutku kada se on dopisuje sa još nekom ženom, koju su upoznali pre vas. Ali, trebaće mu rezerva ukoliko se stvari sa prvom ne odvijaju najbolje. Možda nije siguran u prvu, pa hoće da istraži situaciju pre nego što započne bilo šta sa vama.

(Ženski magazin)