Ljubav & Seks

Zavedite ga na plaži!

Zavodljive dame oduvek privlače pažnju muškaraca i raspaljuju njihovu maštu, jer imaju „ono nešto“ čime ih obaraju s nogu! Psiholozi tvrde da je u zavođenju presudan govor tela i savetuju da nabacite osmeh i krenete u akciju…

* Kada se prvoga dana pojavite na plaži, prvo se ležerno prošetajte i „snimite situaciju“. Ukoliko ne vidite nikoga zanimljivog, smestite se tamo gde vam se najviše sviđa, ali odakle ćete imati dobar pogled na događaje na „terenu“.

* Ako ste primetili nekoga ko vam je zanimljiv, približite mu se, ali ne previše. Idealna udaljenost je do tri metra, a svoj peškir ili ležaljku za plažu postavite paralelno s njim.

* Liniju bokova istaknite držeći kolena skupljena prilikom sunčanja, igrajte se pramenom kose ili povremeno bezbrižno prođite prstima kroz kosu kada vidite da vas potencijalna „žrtva“ gleda.

* Kada izlazite iz vode, hodajte polako ka svom peškiru, a zatim se namažite losionom za sunčanje i protegnite mazno kao mačka. Dok stojite, okrenuti leđima potencijalnom „plenu“, sa blago isturenom zadnjicom i jednom rukom na boku, okrenite glavu i nasmešite mu se.

* Ili, dok uživate sunčajući se, s vremena na vreme, bacite pogled u željenom smeru. Kada uspostavite kontakt očima, skinite naočare za sunce, nasmešite se, zabacite kosu i vratite se čitanju knjige.

* Ako on igra odbojku u vodi s društvom, slobodno ga pitajte da li možete da im se pridružite. Muškarci obožavaju devojke s takmičarskim duhom, a i ovo je mnogo bolja opcija od plivanja pored njih kada lopta svaki čas može da vas pogodi u glavu!

* Pošto ste već uspostavili komunikaciju, zamolite ga da vam pozajmi časopis koji čita pa ga usput pitajte šta ima zanimljivo u tom mestu, kakav je provod… To će vam samo pomoći da započnete razgovor, a ko zna, kada ga bolje upoznate možda ćete shvatiti da vam i nije baš toliko zanimljiv kako se činio iz daleka.

* I ono najvažnije: nemojte da zaboravite na osmeh i dobro raspoloženje, jer nasmešeno lice otvara sva vrata! Budite pristupačni, zabavni, opušteni, šalite se na svoj i njegov račun, jer ništa nije tako seksi kao dobar smisao za humor i spontan, zvonki smeh. I, naravno, ne zaboravite trik koji uvek pali – zamolite ga da vam namaže leđa!

(Novosti, foto: shutterstock)