Ljubav & Seks

Zavođenje na treningu

Biblioteka, muzej, kurs plesa – sve su to mesta gde možete da upoznate srodnu dušu, a tom spisku pridružuje se još jedno: teretana. Priroritet, naravno, treba da vam bude vežbanje, ali nema razloga da ne dobijete i bonus. Trebalo bi samo da se pridržavate određenih pravila.

Obucite se pristojno – Vodite računa o garderobi, prljava i pocepana majica sigurno nije saveznik u „muvanju“ jer pokazuje da je reč o muškarcu koji ne vodi računa o sebi. Naravno, nećete u teretanu ići kao na modnu pistu, ali nemojte ni da se pojavljujete „apa trapa“.

Sklonite oči sa ogledala – Ako se u teretani sve vreme gledate u ogledalo, šaljete poruku da ste narcis, a takve u vezi niko ne voli. Kontakt očima je ključan u svakom, pa i u zavođenju u teretani, zato malo manje posmatrajte svoje mišiće, više devojku koja vam se dopada. Ne preterujte, ipak, ni sa tim, jer će pomisliti da ste tu samo da biste muvali devojke zbog čega će vas ubaciti u fioku očajnika.

Bez pametovanja – Čak i kad trenirate jako dugo i imate dosta iskustva, nemojte prići devojci i dati joj savet koji vam nije zatražila. Ako to uradite, delovaćete kao „pametnjaković“, a takve devojke ne vole. Umesto toga, priđite i kažite da ste tu ako joj zatreba bilo kakva pomoć, čime postajete heroj. Takođe, s vremena na vreme joj priđite i pitajte da li joj je potrebna voda ili joj dajte čokoladicu.

(Novosti)