Moda

Zavodljivi kupaći kostimi

Ako još niste doterali liniju za plažu, ne zaboravite da ni savršen model kupaćeg kostima ne može da naglasi vaše atribute kao samouveren hod i seksi osmeh. Ipak, ako želite da izgledate najbolje moguće, odaberite kupaći kostim prema obliku tela.

Dodaci ističu dečačku figuru – Stvorite iluziju oblina gornjim delom sa postavljenim korpicama, resama i naborima na brushalteru i gaćicama. Bokove istaknite bikini-gaćicama s trakama sa strane.
Bikini za „peščani sat“ – Najbolje vam stoje bikini modeli, na tufnice, jarke boje i razigrani dezeni, volančići na gaćicama i gornjem delu.

18d53fab-c064-4f59-98fd-39b3c12d3208

Korset za „krušku“ – Gornji deo u obliku korseta vizuelno smanjuje naglašene bokove, dobar izbor su šareni dezeni i kombinacije tačkica i prugica.

3
Na jedno rame za „jabuku“ – Stomačić možete da prikrijete kombinacijom smelih boja na jednodelnom kostimu s jednom naramenicom, a kod dvodelnih odaberite model s gaćicama-steznikom.
Ako se plašite kako ćete da izgledate na fotografijama s plaže, pronađite pozu u kojoj su vam aduti u prvom planu. Sitne nedostatke na koži možete prikriti sredstvom za samopotamnjivanje.

(Novosti)