CELEBRITY

Zbog toga su godine samo broj: Dženifer Aniston otkrila ceo režim ishrane kojem duguje svoj besprekoran izgled!

Dženifer Aniston ima mnogo više godina nego što biste pretpostavili na osnovu njenog izgleda, a za to je, dobrim delom, zaslužan i režim ishrane kojeg se pridržava.

Naravno, ona i redovno vežba, a evo šta tačno jede svakog dana.

Doručak

– Kada se probudim ujutru, popijem toplu vodu sa limunom, a onda popijem šejk ili pojedem avokado sa jajima, što je moj omiljeni doručak – izjavila je Dženiferu jednom intervjuu za “El”.

Glumica smuti pravi od proteina, banana, borovnica, zaleđenih trešanja, stevije, trešanja, ponekad dodaje i miks povrća i malo kakaa.

Ponekad za doručak jede ovsene pahuljice sa bananom ili u to doda umućeno belance, kako bi doručku dodala malo proteina.

Ručak

Omiljeni ručak ove glumice podrazumeva povrće ili salatu sa proteinom. Uz to jede i piletinu, a za užinu kombinuje zdrave ugljene hidrate i proteina – recimo, jabuku sa puterom od kikirikija ili orašasto voće.

Takođe, uvek u frižideru drži povrće i tvrdo kuvana jaja, kako bi uvek imala nešto zdravo da pojede, čak i kad “iznenada” ogladni.

Dženifer kaže da se trudi da joj ishrana bude jednostavna, da se ne opterećuje previše pravilima i da dozvoljava sebi da uživa u hrani.

– Ne dozvoljavam da se moje navike u ishrani otrgnu kontroli do te mere da mi treba reset. Jedem dosta povrća i voća, trudim se da unosim što manje šećera, pijem dosta vode i dovoljno spavam. Ali, dozvoljavam sebi da uživam i ne ograničavam se preterano pravilima.

Večera

Za večeru glumica obično jede kombinaciju povrća i proteina, ali ponekad se “časti” picom i čašom vina, ali i lazanjama sa tikvicama i raznim vrstama sira.

(Mondo.rs)