Nega & Lepota

Zlatni manikir – moderno rešenje za vaše nokte

Zlatna boja ne ostavlja ljude ravnodušnim, u stvari, to je neka vrsta inkarnacije bogatstva, statusa i prestiža. Možda su ova specijalna svojstva zlata doprinele popularnosti ne samo u nakitu, već i u drugim sferama ljudskog života, pa čak i kada je u pitanju manikir.

manikir-nokti-u-boji-zlata-1 (13)

Zlatni manikir je odlično rešenje za one dame koje se ne plaše da izgledaju atraktivno i privlače pažnju svojim izgledom. Topli tonovi zlata posebno lepo izgledaju tokom hladnih meseci, kada želite da izgledate lepo i elegantno.

Zlatna boja ima dosta bogatu paletu nijansi: od srebrnasto-zlatne, nijanse ružičastog zlata ili zlatne sa bakarnim tonovima. Vaše je da odaberete svoju omiljenu boju!

manikir-nokti-u-boji-zlata-1 (10)

Postoji mnogo tehnika. Možete odabrati jednostavno lak u boji zlata ili komplikovaniju tehniku koja zahteva odlazak na mankir jer se koriste posebne manikir folije, koje daju utisak sjaja na vašim noktima. Zlatni lak se po želji, može dopuniti nekim dodatnim elementima, kao što su kristali, iskrice, šljokice i tako dalje.

manikir-nokti-u-boji-zlata-1 (7)

Najpopularniji i najjednostavniji način je da koristite običan lak za nokte ili gel u željenoj boji. U principu, luksuzna zlatna boja je dovoljna, što znači da će jedan premaz laka izgledati veoma lepo i privlačno. Možete da odaberete zlatnu boju za francuski manikir ili da kombinujete zlatnu sa drugim bojama poput bež, bele, pink, pa čak i crne. Uzgred, kombinacija crne i zlatne daje manikiru posebnu dubinu i luksuz.

manikir-nokti-u-boji-zlata-1 (2)

Drugi metod, koji će vam pomoći da kreirate elegantan i pravi sjajan manikir, je upotreba posebne folije. Ovo nije folija, koju možemo naći kada kupimo čokoladu ili domaće kolače. Ovo je posebna vrsta koja se može kupiti u svakoj specijalizovanoj nail art prodavnici.

(ŽenskiMagazin)