Muškarci

Znaci da se ona igra sa vama

Nema ništa loše u neobaveznim vezama, ali ako je jedna strana zagrejana, a druga sedi na dve stolice, to je siguran recept za propast. Pre nego što potpuno odlepite za novom devojkom, obratite pažnju na njeno ponašanje kako ne biste bili povređeni.

Psiholog Polet Kufman Šerman kaže da su ovo znaci da se ona igra sa vama i doživljava vas kao rezervu dok ne naiđe nešto bolje.

*Ne poštuje plan – Dogovorili ste se da se vidite, ali vam ona u poslednjem trenutku otkazuje sastanak. To može svakom da se desi, ali ako se ponavlja, znači da ste joj kec u rukavu ako ne nađe ništa zanimljivije što bi radila to veče. Ako joj niste prioritet na početku veze, ne možete očekivati da to postanete u budućnosti.
*Nikad niste bili kod nje – Kada ona stalno dolazi kod vas, a vi nikad niste bili u njenom stanu, vreme je da se zapitate da li nešto krije. Ili nekog. Možda se viđa sa još nekim ko bi mogao da naiđe u nezgodnom trenutku. Najbolje je da ovu dilemu razrešite otvorenim razgovorom.
*Ne slika se sa vama – Neke žene zaista ne vole da se slikaju, ali ako joj Fejsbuk profil „puca“ od nameštenih fotografija, onda je simptomatično da izbegava slikanje sa vama. Velika je verovatnoća da je tek izašla iz duge veze, pa ne želi da je okolina bombarduje pitanjima ko ste sad vi jer još nije sigurna na čemu je sa vama.
*Ne upoznaje vas sa prijateljima – Nekoliko meseci je sasvim dovoljno da upoznate bar neku njenu drugaricu. Ako se to još ne dešava, moguće da joj niste važni.

(Novosti)