Ljubav & Seks

ZNAK DA JE VAŠA VEZA PROPAST: Ako imate samo jedan od ovih osećaja, sa pogrešnom ste osobom!

Imati najbolji mogući odnos sa pravom osobom jedna je od bitnijih stvari, naročito ako smatrate da je to osoba za ceo život.Međutim, odnosi nisu baš onakvi kakvim ih zamišljamo, pa često moramo da pronađemo ravnotežu u okviru tog odnosa, kako bismo oboje bili zadovoljni. To nije uvek lako postići i uglavnom je lakše reći nego učiniti. Ako osećate da ste sa pogrešnom osobom , onda bi trebalo da obratite na ove znakove upozorenja.

Iznenadni gubitak interesa

Ako ste primetili da vaš partner na bilo koji način gubi interesovanje za vas, to bi mogao da bude kritičan znak upozorenja da vaš odnos neće trajati još dugo. Ukoliko osećate da ne postoji način da stvari između vas postanu povoljnije, trebalo b i da razgovarate i dogovorite se oko stvari koje su najbolje za oboje. Ili, biste još jednom mogli da zapalite tu iskru i pokušate da ljubavni život vratite u kolosek.

Foto Shutterstock

Prebacivanje krivice

Prebacivanje krivice nikako nije zdrav način za funkcionisanje veze. Ako se vi osećate krivi zbog nečega ili konstantno okrivljujete partnera, onda to nikako ne ide u dobrom pravcu. Ukoliko je takva situacija, u vezi će se pojaviti odbojnost jedno prema drugom i odnos će postati destruktivan u svakom smislu. Ako ste spremni da popravite odnos i iz njega izvučete maksimum, sedite i porazgovarajte bez prebacivanja lopte ili, u suprotnom, zaboravite na sve što ste do sada imali.

Foto Shutterstock

Dugo bez intimnih odnosa

Problemi u dugogodišnjim vezama uglavnom počinju kada oboje shavtite da vam se seksualni život sveo na minimum i da to nesvesno radite. Biti intiman sa voljenom osobom veoma je važan deo čitave slagalice zvane ljubav. Ako ste primetili da imate sve manje želje za odnosom, onda to nije baš dobar znak. Tada vaša slagalica počinje da se razdavaj i primetićete da pojedini delovi zaista fale. U ovom slučaju, razmotrite sve opcije, stavite na stranu razloge ZA i PROTIV i budite iskreni prema sebi.

Foto Thinkstock

Oboje ste samo ljudi

Ovo znači da je nemoguće da svom partneru čitate misli, sigurni smo da nemate te super moći. Većinu veza često upropuste ovakve situacije u kojima jedan od partnera zamera drugom na neučinjenom. Očekivanja jesu veoma važna u odnosu, ali moramo imati na umu da ne može svako očekivanje da bude ispunjeno, a naročito ne onako kako je druga strana naumila. I ovo je definitivno jedan od najvažnijih znakova upozorenja da ste u baš lošem odnosu. Razgovarajte jedno sa drugim o svojim različitostima, o načinu razmišljanja… I pronaći ćete odgovor, garantovano!

(Kurir, foto: thinkstock, shutterstock)