Ljubav & Seks

10 saveta: Šta uraditi kako biste nedostajali muškarcu

Ponekad je dobro muškarcu dati ono što želi: priliku da vas lovi…

Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, navodimo vam deset saveta kako sve uraditi da nedostajete muškarcu koji vas zanima.

Muškarci su komplikovana bića. Potrebna im je stalna pažnja, puno ljubavi i vole da budu „u lovu“ na žene koje ih zanimaju. Ponekad je teško postići pravu ravnotežu da bi odnos funkcionisao. Zbog toga je ponekad najbolje malo se odmaknuti i učiniti da mu nedostajete. U kakvoj se god situaciji nalazili, u nastavku vam navodimo 10 saveta kako da postane lud za vama.

Ponekad je dobro muškarcu dati ono što želi: priliku da vas lovi.

Ako ste u vezi

Ako ste u vezi i osećate da  je vaša iskra počela da se gasi, nemojte odmah očajavati. S vremenom se to dogodi većini parova ako ne rade na svom odnosu. Dajte svom partneru priliku da se malo potrudi za vas. Evo kako to možete napraviti.

Ispričajte mu kako ste proveli dan

Jedan od najboljih načina da naterate partnera da mu nedostajete je da se dobro zabavite bez njega. On želi biti deo vašeg života i želi da vas učini srećnom pa će pokušati da pridobije vašu pažnju kako bi vam pokazao da se možete dobro zabaviti i u njegovom društvu.

Nemojte mu biti dostupne u svakom trenutku

Ako vam dečko pošalje poruku, nemojte mu iste sekunde odgovoriti, osim ako je nužno. Dajte mu malo vremena, neka se pita što se događa. To će ga još više zaintrigirati. Odgovorite mu tek nakon nekoliko sati jer će tada znati da znate provoditi vrijeme i bez njega.

Priuštite mu nezaboravan seks

Vaš će partner biti izuzetno zahvalan ako mu priredite nezaboravnu zabavu u krevetu i zbog toga će vas želeti još više. Stoga se potrudite, iskoristite svoju maštu i priuštite mu nezaboravan seks koji će pamtiti ceo život. Ako vam dečko izgleda nezainteresovano, ponašajte se isto i ostanite ravnodušni. To će zasigurno probuditi njegov interes.

Ignorišite ga

Ako se vaš partner prema vama ponaša hladno, igrajte istu igru. Jednostavno se ponašajte kao da ste previše zauzeti da biste s njim razgovarali. Neka on vama prvi priđe. Ponekad muškarci trebaju priliku da im nedostajemo. Dajte im tu priliku.

Ako više niste zajedno

Ako vi i vaš dečko više niste u vezi, a želite da mu nedostajete, onda morate igrati malo drugačiju igru.

Izgledajte savršeno

Prvo pravilo je kad želite da nedostajete svom bivšem da izgledate neverovatno i bez njega. To će ga izludeti i povrediti mu ego. Ako znate da ćete se pojaviti negde gde će biti i vaš bivši, dajte sve od sebe i izgledajte najbolje što možete.

Pojavite se s nekim drugim

Na javnom se mestu se pojavite s drugim muškarcem, ako znate da će i bivši biti prisutan. Zasigurno će se prisetiti svih zajedničkih trenutaka s vama i to će učiniti da mu odjednom strašno nedostajete i da vas ponovno želi.

Ponašajte se ljubazno

Kad negde sretnete svog dragog, ponašajte se prema njemu uljudno, kao da je reč o starom prijatelju a ne o bivšem ljubavniku.

Budite srećne bez njega

Nemojte očajavati, jer to neće funkcionisati. U takvim vas situacijama može samo žaliti. Morate biti srećne i vesele bez njega kako bi vas primetio. Nikome neće nedostajati očajna bivša devojka.

Nosite njegov omiljeni parfem

Ako iskreno želite da ga naterate da mu nedostajete, onda stavite njegov omiljeni parfem. To će ga podsetiti na sve zajedničke trenutke i odjednom ćete mu nedostajati.

Ponekad je muškarce teško naterati da im nedostajete, ali uz malo truda sve je moguće. Imajte strpljenja i nemojte zaboraviti – muškarci vole da love. Dajte im tu priliku.

(Cosmopolitan)