Ljubav & Seks

6 ljubavnih grešaka koje sve žene prave

Neke greške koje pravimo jednostavno ne možemo da preskočimo jer ih delom radimo i nesvesno. Koje su, saznajte u sledećem tekstu.

1. Ostajemo u vezi, iako ne vodi nikuda

Mislile smo da je pravi, shvatile da ipak nije i i dalje smo sa njim. Koliko vam se puta to desilo? Ili bolje, koliko žena znate koje su prošle kroz istu stvar? Ovo se u navećem broju slučajeva dešava jer smo u vezi sa tom osobom dugo, pa ne želimo da je povredimo ili smo se našle u nekoj „blokadi“, pa ne znamo kako dalje. Sledeći put kada shvatite da od veze u kojoj ste, nema ništa ozbiljnije – prekinite je i krenite u novu „potragu“.

2. Zamrzimo sve muškarce

U trenutku kada raskinemo sa osobom sa kojom smo bile, zamrzimo ceo muški red i sve što je u vezi sa njima. Iako se nakon nekog vremena smirite i shvatite da u stvari nisu svi isti, morate priznati da je ta „mržnja“ vrlo ishitrena. Ne dozvolite da vas taj osećaj povuče i ometa u ostalim upoznavanjima, kao i razmišljanje da će vas svaki muškarac varati, lagati i ostalo. Kao što nisu sve žene iste, tako nisu ni muškarci.

3. Ne verujemo svom prvom utisku prilikom upoznavanja

Kao što i same znate, prvi utisak je najbitniji.. Mada nekada možemo i da pogrešimo tokom procene ljudi. O čemu se radi – ako ste se u jednom trenutku osetili čudno, u smislu da vam je neprijatno zbog njegovih pokreta ili priče, nemojte nikada zaboraviti taj osećaj. Možda ste ipak bili u pravu, a da to ni ne znate.

4. Dozvoljavamo da nas trenutna zaljubljenost ponese

Za kvalitetnu vezu, nije dovoljan samo lep izgled i strast. To što nas je zaveo, ne mora da znači da će u dugoj vezi biti savršen. Međutim, teško je to objasniti ženi koja je u potpunosti predana svom “savršenom” partneru, sve dok ne shvati neke stvari. Budite uvek realne i ne dozvolite da vas njegova lepota skroz obmane.

5. Ne postavljamo na vreme bitna pitanja

Jeste da na početku veze ne treba odmah gledati o braku, deci i tako ozbiljnim stvarima, bitno je popričati sa partnerom kakvi su njegovi, a kakvi vaši planovi. Ako uvidite da nema isto viđenje i razmišljanja kao vi, trebalo bi da rešite taj problem. Samo se iskrenošću i dobrom komunikacijom može izgraditi odlična veza.

6. Manje se fokusiramo na same sebe dok smo u vezi

Kada smo u vezi, ljubav nas ponese, kao i interesovanja partnera (u nekim slučajevima). Ponekad se može desiti da zaboravimo na naše želje i ciljeve, a to može biti veliki problem po nas same. Uvek nađite vremena za sebe i nešto što samo vi volite. Bićete srećniji, a samim tim će i veza ići kako treba.

(Ženski Magazin)