Moda

7 vodećih modnih trendova za 2017. godinu

Za 2017. godinu je najavljeno i predstavljeno mnogo trendova, međutim, nekoliko njih se posebno istaklo.

Saznajte koji su to trendovi koji će biti svuda:

1. Karneri, nabori i čipka

elegancija i ženstvenost se ove godine vraćaju na vrh trendova. Šta je ženstvenije od prozračnih čipkanih haljina, lepršavih karnera i zabavnih nabora? Zato se ove godine upustite u eksperimentisanje sa ova tri stila, jer odvojeno ili zajedno – izgledaće odlično.

2. Letnji dezeni

Svetli cvetni dezeni su već nekoliko sezona u trendu, a možemo i da vidimo zašto. Takva odeća se može nositi tokom bilo koje sezone, bilo da je topla ili hladna. Šarena bomber jakna ili suknja sa predivnim cvetnim dezenom mogu da vas oraspolože tokom hladnog dana i posetiti vas da je leto vrlo brzo tu.

3. Sportski šik

Univerzalnost i jednostavnost ovaj trend čine posebnim, ali i popularnim među mnogim devojkama koje prate modu. Potrebno je da zapamtite nekoliko osnovnih pravila: ne kombinujte više od tri boje, izbegavajte svetle logoe i nemojte koristiti previše nepotrebnih detalja.

4. Krop topovi

Trendovi ranih 2000-ih se uveliko vraćaju, jer su pronašli svoj put do modnih pista, ali i naših garderobera. Lagani krop top, ili bra top se lako mogu kombinovati sa bilo kojim donjim delom: suknjom, farmerkama ili šortsem. Ovaj trend će sigurno biti popularan tokom leta.

5. Pruge

Pruge su jedan od najvažnijih trendova ove godine. Pripremite se da ih vidite svuda u svim oblicima, bojama, pantalonama, suknjama… Svuda! Za ženstveniji izgled, preporučujemo kombinovanje pruga sa jednobojnim odevnim komadima.

6. Kaki boja

U poslednjih nekoliko godina je vojnički „military“ dezen postao jako popularan u ženskoj modi. Ove sezone, u kaki boji će biti mnogi ženstveni, ali i opušteni odevni komadi.

7. 50 nijansi roze

Sve nijanse roze će ove godine biti popularne. Karamel roze, jagoda roze, tamno roze, fuksija – izaberite bilo koju od ovih prelepih boja i bićete u trendu.

(zenskimagazin.rs)