CELEBRITY

Brižit Makron otvorila dušu: Ovo je najskuplja cena našeg položaja! (FOTO)

Aktuelni francuski predsednik Emanuel Makron i njegova supruga Brižit Makron u zvaničnoj su poseti SAD-u ovih dana, gde su se susreli s tamošnjim predsednikom Donaldom Trampom i prvom damom Melanijom Tramp.

Tokom posete, obe prve dame su uglavnom bile tema medija kroz modne okršaje i odevne kombinacije, dok su njihovi muževi raspravljali o bitnim političkim stvarima i problemima u svetu.

Jedna od prilika kada je i gospođa Makron dobila prvo glasa bila je poseta školi u Vašingtonu u društvu Melanije Tramp i tada je rekla sve šta joj je na duši poslednjih godinu dana od kako je njen suprug došao na vlast.

“Ono što mi se najviše ne sviđa je to da nikad nema slobodnog vremena. Gde god da je, uvek su tu i novinari i fotoreporteri. Nikada ne možete da se opustite i budete mirni. To je definitivno najskuplja cena ovog našeg položaja”, objasnila je 65-godišnjakinja, a onda sve šokirala izjavom da se uopšte ne oseća kao prva dama.

“U mojoj glavi, ja sam samo supruga Emanuela Makrona, a ne supruga predsednika. Uopšte se ne osećam kao prva dama. Zapravo samo sam bačena na tu funkciju i trebala bih da predstavljam francuske žene i muškarce. Susrećem se s ljudima i upoznajem nove, ali se nisam promenila. Ista sam kao i pre”, rekla je nekadašnja profesorka koja je supruga upoznala na vrlo neobičan način.

Njihova ljubavna priča počela je dok je ona još bila u braku s uspešnim bankarom, ali ono što i danas izaziva osude i kontroverze je to što je Emanuelu bila profesorka. Ipak, ni to ali ni 25 godina razlike nije ih sprečilo da se prepuste strastima, a potom stanu i pred oltar.

via GIPHY

Osim što se ne oseća kao prva dama, Brižit se požalila i na nedovoljno obaveza i ozbiljnosti koje ta funkcija nosi. Dok se nešto ne promeni po tom pitanju, a francuski predsednik trenutno radi na tome, njegovoj voljenoj supruzi ne preostaje ništa drugo nego da se smeši fotoreporterima i pomno bira svoje odevne kombinacije.

(tportal.hr)