Nega & Lepota

Brze, slatke i šik: 3 frizure ubog kojih ćete biti glavne zvezde na plaži

Kada krenete na more, frizura vam nije prva na pameti, ali svejedno vam je potrebna ona koja će biti postojna i slatka ceo dan.

Kako se ne biste mučile s raspetljavanjem mokre kose koja je još neposlušnija zbog soli, savetujemo vam da se odlučite za neku od sledećih ideja jer izgledaju odlično i vrlo su pratkične.

Riblje kosti ili festivalske pletenice
Nema ništa bolje od dobrih starih bokserskih pletenica koje kosu mogu držati na mestu čak i nekoliko dana, a ako ih pustite nakon plaže i tuširanja, imaćete divne talase i frizuru spremnu za veče i izlazak. Osim njih, odličan izbor su takozvane festivalske pletenice koje izgledaju još bolje ako u njih upletete šarene pertle.

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Punđa ili polu-punđa
Ove dve frizure oduzimaju vam svega nekoliko minuta za stilizovanje, a i s njima nikada nećete pogrešiti. Kako biste izgledale što ležernije, izvucite nekoliko pramenova uz lice ili ako je u pitanju polu-punđa, napravite je dan nakon pletenica dok vam je kosa još uvek talasasta.

Marama kao završni detalj
Ako se ipak odlučite za nešto otmenije i prefinjenije čak i za plažu, zavežite opušteni rep i umotajte ga maramom ili je iskoristite u funkciji trake za kosu.

A post shared by Camila Coelho (@camilacoelho) on

(Index Rouge)