Ljubav & Seks

Budi s muškarcem koji se može nositi s ovim!

Budite s muškarcem koji vas nikad neće nazvati ludom, čak i ako ste došli kući plačući zbog nečeg  beznačajnog što se dogodilo na poslu.

Čak i kad ne razume zašto ste uzrujani. On ne treba razumeti. Sve što treba znati je da ste povređeni i da želi biti taj koji će vas oraspoložiti.

On želi biti taj koji će učiniti da se osećate ponovo dobro – da osećate kako ste i više nego dobro.

Budite s muškarcem koji vas smiruje kad vrištite na neživi objekt, kao što je mobilni ili računar, umesto da vam se smeje jer ste uzrujani zbog nečeg tako glupog.

Budite s muškarcem koji će vam pomoći rešiti vaše probleme umesto da stoji sa strane, gledajući kako patite. Budite s muškarcem koji će vas podsetiti da je u redu zatražiti pomoć. Koji će vas podsetiti da niste sami i da se uvek možete osloniti na njega.

Budite s muškarcem koji nikad neće biti dovoljno glup da vas optužuje što ste ponekad  tako emocionalni. Budite s muškarcem koji uvažava činjenicu da izražavate svoje osećaje umesto da skrivate sve što je unutra.

Budite s muškarcem koji ceni vašu spremnost da budete otvoreni s njim  i zna da je jedini razlog što mu govorite istinu taj što vam je u potpunosti ugodno s njim.

Budite s muškarcem koji odgovara na SMS-ove, čak i ako ste poludjeli zbog nečeg smiješnog. Budite s muškarcem koji je spreman raditi na problemima koje imate s njim umesto da se ponaša kao da problemi ne postoje.

Budite s muškarcem koji ulaže trud  u vaš odnos, jer mu je uistinu stalo do vas. Jer on želi da vaš odnos traje.

Budite s muškarcem  koji nikad neće učiniti da se osećate loše jer patite od anksioznosti ili depresije. Budite s muškarcem koji nikada neće učiniti da se osećate kao psihopata. Kao luda žena. Kao loša žena.

Budite s muškarcem koji razume da, iako ste odgovorni za svoje postupke, nemate uvek potpunu kontrolu nad svojim emocijama. Ponekad, vaš strah vas preuzima i čini vam se da se uznemiravate radi stvari za koje bi želeli da vam ne smetaju.

Budite s muškarcem koji je spreman pokazati sve svoje emocije. Budite s muškarcem koji će vam dopustiti da ga vidite kako plače, nakon što je izgubio voljenu osobu ili nakon što je pogledao romantičnu komediju s vama.

Budite s muškarcem koji ne misli da je manje muževan ako deli  male komadiće svoje duše s vama. Budite s muškarcem koji zapravo želi da ga znate, njega pravog, sve njegove “nedostatke” i sve slabosti.

Budite s muškarcem koji nema nikakav limit za njegovu ljubav prema vama. Budite s muškarcem koji misli da ste lepi, čak i kada se grčite od plača.

Budite s muškarcem koji će učiniti sve da vam otera suze s lica, jer vi ste ljubav njegovog života.

Jer ste sve što je ikada želeo i još više od toga – toliko mnogo više.

(zenskikutak.rs)