Ljubav & Seks

Da li je tvoj dečko pravi muškarac ili nezreo klinac? Odgovor se krije u ovom tekstu!

Dame, vreme je da prestanete da razmišljate o dečacima i da se okrenete muškarcima. Dečacima je na pameti samo jedna stvar i nisu zainteresovani da sa vama vode smislen razgovor.

Sa druge strane, sa pravim muškarcem možete da planirate budućnost jer ga interesuje mnogo više stvari od broja reckica iznad njegovog kreveta.

Možda je teško uočiti razliku između klinca koji samo hoće seks i muškarca koji želi budućnost, ali ne brinite, predstavljamo vam 7 načina kako da ih razaznate i odaberete ono šta vama najviše odgovara.

1. Ne pokušava da spava sa vama posle prvog sastanka

Pravi muškarac to i ne mora. Iskreno, ako je tip deluje previše napaljeno i pokuša da vas odvuče u krevet, to je zato što je nesiguran i želi da bude siguran da vam je jasno šta možete da očekujete. Zreo muškarac će doći po vas, izvesti na romantičnu večeru u srednje skupom lokalu, vratiti vas kući i dopratiti do vrata. Neće vas pitati da li može da uđe. Tačka.

2. Pravi ravnotežu između dopisivanja i razgovora uživo

U svakoj vezi definitivno postoje oba vida, ali ako je previše angažovan oko dopisivanja i ne trudi se da priča sa vama uživo, onda treba da se zapitate da li ste jedina osoba kojoj šalje toliko poruka. Pravi muškarac će hteti da vas vidi uživo daleko više i smaraće ga da se samo dopisuja sa vama. Međutim, kako svi danas imaju zgusnute rasporede i nezgodne trenutke na poslu nije tako loše imati balans u komunikaciji.

3. Ima dobar odnos sa svojim roditeljima

Ako ne poštuje svoju majku, kako će poštovati vas? Ne treba da priča sa majkom svaki bogovetni dan po nekoliko sati, ali ne bi trebalo ni da ignoriše njene pozive ili poruke. Trebalo bi da sa porodicom održava kontakt u normalnim granicama. U najmanju ruku trebalo bi da znate kako je izgledalo njegovo detinjstvo i odrastanje. To će dosta toga reći i o vama, ali i o njemu. I to će vam definitivno biti dobar znak da li vas dvoje možete da funkcionišete dobro na duge staze.

4. Priznaje kad nije u pravu

Ovo je jako važno. Muškarac siguran u sebe će znati i lako priznati kad nije u pravu. Ako neko odbija da popusti ili se izvini, onda je on previše nesiguran i previše okrenut sebi da bi u svom životu mogao da napravi mesta i za vas.

5. Ima cilj u životu

Teško je naći osobu koja ima 20-godišnji plan u svom životu. Ali to ne znači da treba da živite apsolutno bez ikakve ideje šta radite. Zreo muškarac će imati nekakav cilj koji želi da ostvari u životu. On nije upisao faks samo da bi se opijao i dobro provodio, i ne čini ga zadovoljnim da na poslu bude samo nečiji asistent. Znaće zašto nešto radi, sa kojim ciljem, i šta namerava posle faksa.

6. Ne morate da ga lažete

Poverenje je najbitnija stvar u vezi. Trebalo bi da ste opušteni što ste iskreni i otvoreni prema njemu. Znate da njega ne interesuje preterano da li idete na depilaciju ili kod doktora zbog onog čudnog bola u laktu. Trebalo bi da se osećate opušteno i da mu kažete istinu. Ako osećate potrebu da ga slažete, onda ste nesigurni u svoju vezu.

7. Ne plaše ga vaši muški prijatelji

Ako vam vaš novi dečko zabrani da se viđate sa prijateljima koje znate od prvog osnovne (i nikakve romanse nije bilo među vama), ostavite ga. Ako ne ume da ceni ljude kojima ste okruženi godinama, onda ne zaslužuje da ga vi cenite njega. Možda će se s vremena na vreme zapitati, ali pravi muškarac nikada neće tražiti od vas birate između prijatelja i njega.

(24sata.rs)